Firavun olmamak için bir açıklama getirmek durumunda kaldım ama sen başka kurcaladın şimdi... Ama biliyorsun ki sen kurcalarsan ben de başka kurcalarım...Sen kurcalamışsın, görünce dayanamadım…
Firavun olmamak için bir açıklama getirmek durumunda kaldım ama sen başka kurcaladın şimdi... Ama biliyorsun ki sen kurcalarsan ben de başka kurcalarım...Sen kurcalamışsın, görünce dayanamadım…
Her şeyi kurcalayan çok tehlikeli adamlarız kabul etmek gerekir ki şimdi…Firavun olmamak için bir açıklama getirmek durumunda kaldım ama sen başka kurcaladın şimdi... Ama biliyorsun ki sen kurcalarsan ben de başka kurcalarım...
Orası öyle tabii, fazlasıyla tehlikeli insanlar olduğumuz aşikar...Her şeyi kurcalayan çok tehlikeli adamlarız kabul etmek gerekir ki şimdi…
Yapma… “İ”nsan insana bunu yapar mı…
Walter White isimli şahıs getir götürümüzü yapar diye düşünüyorum, SABAR çok güçlendi artık…Orası öyle tabii, fazlasıyla tehlikeli insanlar olduğumuz aşikar...
Yaparım bilirsin, o yüzden sen de yapma... (İ)...
Aşırı güçten zehirlenmesek diye korkuyorum be adaşım... (Aslında zehirlenmişlerdi bile... )Walter White isimli şahıs getir götürümüzü yapar diye düşünüyorum, SABAR çok güçlendi artık…
Yok yok, girme oraya… Yapma bak yanarız…
Parantez içine katılmamak elde değil adaşım, çoktan zehirlendik bile… Fakat o kadar güçlüyüz ki zehirlendiğimizin dahi farkındayız, her şeyin bilincindeyiz…Aşırı güçten zehirlenmesek diye korkuyorum be adaşım... (Aslında zehirlenmişlerdi bile... )
İyi iyi hadi girmeyelim, ama sen yanmazsan, ben yanmazsam... Nasıl çıkar karanlıklar... Yok yok oraya da girmemek lazım...
Kesinlikle adaşım, her şeyin ama her şeyin kontrolünde ve bilincinde olarak hareket ediyoruz... Biz korkulası insanlarız gerçekten de...Parantez içine katılmamak elde değil adaşım, çoktan zehirlendik bile… Fakat o kadar güçlüyüz ki zehirlendiğimizin dahi farkındayız, her şeyin bilincindeyiz…
Yok yok… Oraya hiç girme dur. Bu arada Utku isimli şahsın ikinci isminden neden bahsetmiyoruz hiç, herkesten sır gibi saklanan o isimden… @MasacRE @Maskeli Fedai
İki isimli olamaz mıyım...
Murtaza kardeşim şov yapma… @MasacRE
Şşşş yapma... Kurcalama oraları...
Sen kurcalamışsın, görünce dayanamadım…
Firavun olmamak için bir açıklama getirmek durumunda kaldım ama sen başka kurcaladın şimdi... Ama biliyorsun ki sen kurcalarsan ben de başka kurcalarım...
Her şeyi kurcalayan çok tehlikeli adamlarız kabul etmek gerekir ki şimdi…
Yapma… “İ”nsan insana bunu yapar mı…
Orası öyle tabii, fazlasıyla tehlikeli insanlar olduğumuz aşikar...
Yaparım bilirsin, o yüzden sen de yapma... (İ)...
Walter White isimli şahıs getir götürümüzü yapar diye düşünüyorum, SABAR çok güçlendi artık…
Yok yok, girme oraya… Yapma bak yanarız…
Aşırı güçten zehirlenmesek diye korkuyorum be adaşım... (Aslında zehirlenmişlerdi bile... )
İyi iyi hadi girmeyelim, ama sen yanmazsan, ben yanmazsam... Nasıl çıkar karanlıklar... Yok yok oraya da girmemek lazım...
Parantez içine katılmamak elde değil adaşım, çoktan zehirlendik bile… Fakat o kadar güçlüyüz ki zehirlendiğimizin dahi farkındayız, her şeyin bilincindeyiz…
Yok yok… Oraya hiç girme dur. Bu arada Utku isimli şahsın ikinci isminden neden bahsetmiyoruz hiç, herkesten sır gibi saklanan o isimden… @MasacRE @Maskeli Fedai
Kesinlikle adaşım, her şeyin ama her şeyin kontrolünde ve bilincinde olarak hareket ediyoruz... Biz korkulası insanlarız gerçekten de...
Tamam tamam girmedim... Ooo bak şimdi... Bu sır gibi saklanan durumu göz önüne çıkararak işleri çok farklı bir noktaya getirdin adaşım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Parantez içine katılmamak elde değil adaşım, çoktan zehirlendik bile… Fakat o kadar güçlüyüz ki zehirlendiğimizin dahi farkındayız, her şeyin bilincindeyiz…
Utku'nun ikinci bir ismi mi var.. OHA.. 😳😳 @MasacREKesinlikle adaşım, her şeyin ama her şeyin kontrolünde ve bilincinde olarak hareket ediyoruz... Biz korkulası insanlarız gerçekten de...
Tamam tamam girmedim... Ooo bak şimdi... Bu sır gibi saklanan durumu göz önüne çıkararak işleri çok farklı bir noktaya getirdin adaşım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kesinlikle adaşım, her şeyin ama her şeyin kontrolünde ve bilincinde olarak hareket ediyoruz... Biz korkulası insanlarız gerçekten de...
Yok benim ikinci ismim falanUtku'nun ikinci bir ismi mi var.. OHA.. 😳😳 @MasacRE
Utku'nun ikinci bir ismi mi var.. OHA.. 😳😳 @MasacRE
Bak bak…Yok benim ikinci ismim falan
Yok benim ikinci ismim falan
Yoldaşınızdan saklıyorsunuz demek.. 🚬🚬 @MEnesBak bak…
Nasıl da haz etmiyor ikinci isminden.
Utku isimli şahıs ortaya çıkarırsanız racon kesmem kafa keserim dedi yoldaşım…Yoldaşınızdan saklıyorsunuz demek.. 🚬🚬 @MEnes
Yoldaşlarına da yapmazsın be kardeşim…Herkesi kandırabilirsin ama bizlere yapma bari be adam... @Sherlock
İzmir’e son seyahat ettiğimde kendisi hakkında çok da iyi şeyler duymadım yoldaşlarım, özellikler kadınlar kendisinden fazlasıyla şikayetçi…Aaah ah yoldaşım bu hainler kim bilir daha neleeer neler saklıyordur... (Buna belki de ben de dahil...)
Herkesi kandırabilirsin ama bizlere yapma bari be adam... @Sherlock
Aaah ah yoldaşım bu hainler kim bilir daha neleeer neler saklıyordur... (Buna belki de ben de dahil...)
Biz kendimize boşuna hain demiyoruz yoldaşlarım.. Hepimizin çok karanlık sırları mevcut.. @MasacREUtku isimli şahıs ortaya çıkarırsanız racon kesmem kafa keserim dedi yoldaşım…
Yoldaşlarına da yapmazsın be kardeşim…
İzmir’e son seyahat ettiğimde kendisi hakkında çok da iyi şeyler duymadım yoldaşlarım, özellikler kadınlar kendisinden fazlasıyla şikayetçi…
Bak bak…
Nasıl da haz etmiyor ikinci isminden.
Yoldaşınızdan saklıyorsunuz demek.. 🚬🚬 @MEnes
Yalanlarla iftiralarla dolu çok tehlikeli bir örgüt bu... Ben hiç yoldaşlarımdan bir şey saklar mıyım canım yoldaşlarımHerkesi kandırabilirsin ama bizlere yapma bari be adam... @Sherlock
Aaah ah yoldaşım bu hainler kim bilir daha neleeer neler saklıyordur... (Buna belki de ben de dahil...)
Yalanlarla iftiralarla dolu çok tehlikeli bir örgüt bu... Ben hiç yoldaşlarımdan bir şey saklar mıyım canım yoldaşlarım
Her zamanki gibi muazzam bir tamamlaycılık mevcut... Canım yoldaşlarım benim... 😳😳
Biz kendimize boşuna hain demiyoruz yoldaşlarım.. Hepimizin çok karanlık sırları mevcut.. @MasacRE
Yalanlarla iftiralarla dolu çok tehlikeli bir örgüt bu... Ben hiç yoldaşlarımdan bir şey saklar mıyım canım yoldaşlarım
Heyt bee…Her zamanki gibi muazzam bir tamamlaycılık mevcut... Canım yoldaşlarım benim... 😳😳
Okul ve sağlık ocaklarının yanından geçtikçe telefon oralara bağlanıyor otomatik. Başkalarının evine gidince de göz atsam veya yanlışlıkla forum tıklansa otomatik olmasın başkalarının internetiyle girmemeyi tercih ediyorum
Böyle alıştım