Fav10 Dark Tema Beta Sürümü Yayında!

E buraya da kaydet uğraşma sende:A
------

:Fİlk defa kalabalığı sevmeyen bir erkek görüyorum ya
Okul ve sağlık ocaklarının yanından geçtikçe telefon oralara bağlanıyor otomatik. Başkalarının evine gidince de göz atsam veya yanlışlıkla forum tıklansa otomatik olmasın :A başkalarının internetiyle girmemeyi tercih ediyorum :A
Böyle alıştım :A

Bilgisayarda "dark mode" seçtiğimde telefonda da otomatikman "dark mode" oluyor. Ya da tam tersi, telefonda "dark mode" seçince bilgisayarda otomatikman "dark mode" oluyor. İkisinde farklı kullanma şansımız yok mu? :A @bazinga
Maalesef öyle bir seçenek bulamadım.

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
@bazinga mobilden PC görünümü ayarlarken yan tarafta son etkinlik akışının sol tarafında son açılan konular belirirdi ama dark mode olunca o kayboluyor. Tüm seçenekleri seçtiğimde yinede o liste yok.

Klasik:
IMG_20211029_155157.jpg

Dark mode
IMG_20211029_155649.jpg

1 haftadır hem mobil hem pc'de gece gündüz sadece dark mode kullanıyorum ve artık tamamen gözlerim alıştı. Ziyaretçilere Allah sabır versin beyaz mod ışığından dolayı :A
Ziyaretçiler de Dark mode kullanıyor :A
Sadece biz çıkış yaparken klasik oluyor ama aşağıda değiştirme seçeneği var :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Ziyaretçiler de Dark mode kullanıyor :A
Sadece biz çıkış yaparken klasik oluyor ama aşağıda değiştirme seçeneği var :A
Hayır beyaz mod açılıyor direkt, dark mode'e geçiş yapmaları da zor teee en altta nereden bilsinler :A

Gizli sekmeden aç ya da başka tarayıcı varsa görürsün :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayır beyaz mod açılıyor direkt, dark mode'e geçiş yapmaları da zor teee en altta nereden bilsinler :A

Gizli sekmeden aç ya da başka tarayıcı varsa görürsün :A
Aşağıda var dedim zaten :A
İş yerinde online olmadan otomatikmen ziyaretçi olarak açılıyor. Ordan biliyorum :A sürekli açık değil, mobil, ev ve iş yeri interneti olarak internetim değiştikçe her defasında giriş yapman gerekiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aşağıda var dedim zaten :A
İş yerinde online olmadan otomatikmen ziyaretçi olarak açılıyor. Ordan biliyorum :A sürekli açık değil, mobil, ev ve iş yeri interneti olarak internetim değiştikçe her defasında giriş yapman gerekiyor :A
Evet ama direkt Dark mode açılmıyor, ziyaretçilerin %95’nin de haberi yoktur ya da denenememiştir bile o en alttaki kısmı :A

• Güldürdün
  • Üzücü
Kontrol ettim ama buna sebep olabilecek bir ayar faklılığı göremedim. :(
Neyse uzun yoldan dolanmaya alıştık. Klasike dönerim gerek duyulduğunda.
Şu konularda kategori, açılan tarih detayları gitmesi de kötü oldu. Mobil olmanın çok fazla dezavantajı var :/

• Üzücü
Reactions: bazinga