Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Okuyup cevap da vermiştim zaten, aynısını sana da yazdım.

Ben öyle matematik hesaplarına pek dalmadan izleyip geçiyorum, keyfi anca öyle çıkıyor çünkü :A Fakat matematikse bir hata olduğunu sanmıyorum, en fazla göstermedikleri ayrıntılar vardır :A

Yahu @Dosi senin gibi düşünmüyor ki o sadece sayılara takılmış öbür dediğimiz şeyi anlatınca heee öyledir demiştir bence :A
Sen 2x2=4'ü bize yok 5 mantık hatası diye yutturmaya çalışıyorsun... Cidden hala buna nasıl mantık hatası diyorsun pes o kadar spo içinde ispatladığım halde ama uzatan ben ve @DarkLegenD oluyo sjsjsjsj
Böyle bir şey bu ülkeye uyarlanmalı..
------

10'ar satırlık 5 paragraf uzunluğundaki yorumunu bekliyoruz. :A
Bir ara karalarız bir şeyler :A Dizi güzel ama :A

En son kısımda yazdığınla alakalı aynı düşünüyoruz :A
Bunu yeni gördüm :A Biraz tekrar olmuş yazılarım :A LCDP kısmı :A ben de daha yeni başladın sandım. Son mesajımı okuduğunu görseydim bitirmiş olduğunu anlardım.
Kaç günde bitirdin? (Yoksa 9 saatte mi :A )

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
İş olduğundan maalesef ben böldüm ve 3 gün galiba ama 5 günlük bir süreçte. Pazar mı ne başlamıştım ve arada 1 bölüm bakıp gerisini dün tamamladım :A eski ben 1 günde bitiririrdi :A
Breaking Bad çok bölümleri var ve zamanında kısa zamanda bitirmiştim manyakça izleyip :A

• Güldürdün
İş olduğundan maalesef ben böldüm ve 3 gün galiba ama 5 günlük bir süreçte. Pazar mı ne başlamıştım ve arada 1 bölüm bakıp gerisini dün tamamladım :A eski ben 1 günde bitiririrdi :A
Breaking Bad çok bölümleri var ve zamanında kısa zamanda bitirmiştim manyakça izleyip :A
Allah'tan çok kafa açan bir yapım olmadığı için aktı gitti :A Ağır ağır ilerleseydi hayatta izleyemezdim :A

Birde senin spoiler yeme şeklin çok kötü be.. :A Banlasan yeridir :A

Dizi iyiyse bir çırpıda bitiyor :A Sürekli izlemek istiyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Allah'tan çok kafa açan bir yapım olmadığı için aktı gitti :A Ağır ağır ilerleseydi hayatta izleyemezdim :A

Birde senin spoiler yeme şeklin çok kötü be.. :A Banlasan yeridir :A

Dizi iyiyse bir çırpıda bitiyor :A Sürekli izlemek istiyorsun :A
Demi demi, @Tolstoyevski 'de edebiyat yapıyor gereksiz bir detaydı diyor :A ne gereksizi. Tüm duyguyu aldı götürdü benden 6. Bölümde :A

• İlginç
@Tolstoyevski diziyi bırakmandan korkup caydırmaya çalışmış.. :A Yalnız cidden tat kaçırıyor diziden aldığın zevki yarı yarıya indiriyor..
Aslında çok spoi takıntım yoktur ama bu dozu fazla olandı çünkü 6. Bölüm ile bağlantılı olduğu için. Hiç yemeseydim son kısım şaşırtmazdı fazla ama 6. Bölümde bende herkes gibi çok iyi diyebilirdim :A

• Güldürdün
Ya böyle özgün bir işle Lcdp gibi popüler kültür işini kıyaslamayın..

Aslında çok spoi takıntım yoktur ama bu dozu fazla olandı çünkü 6. Bölüm ile bağlantılı olduğu için. Hiç yemeseydim son kısım şaşırtmazdı fazla ama 6. Bölümde bende herkes gibi çok iyi diyebilirdim :A
Sağlık olsun :A 6.bölüm'ün diğer iki olayı da vurucuydu bayağı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sağlık olsun :A 6.bölüm'ün diğer iki olayı da vurucuydu bayağı :A
Aynen geldi geçti. Daha az üzüldüm en azından :A
Ali en vurucu olandı. Diğeri hangisiydi (b)
Ha dur, şu diğer konuda bahsettiğin çekik gözlü:A Onu daha bir bölüm önce tanıdık. Beni etkilemedi ama yaptığı hareket büyüktü tabi

• Güldürdün