Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

@DarkLegenD ve @xdragxx sabahtan akşama kadar @Dosi ve bana açıklama yapın, aynı sizin yaptığınız gibi anlamayacağınız. :A Siz nasıl mantık hatası olarak görmüyorsanız, biz mantık hatası olarak görüyoruz. İsterseniz destan yazın, hiçbir şey ifade etmiyor. :A Bu kadar kasmasanız aslında olay bitecek, tartışma olmayacak. Açıklamaya gerek yok yani, boşa uğraş, aynı bizim şu anda boşa uğraştığımız gibi. :A
Yahu @Dosi senin gibi düşünmüyor ki o sadece sayılara takılmış öbür dediğimiz şeyi anlatınca heee öyledir demiştir bence :A
Sen 2x2=4'ü bize yok 5 mantık hatası diye yutturmaya çalışıyorsun... Cidden hala buna nasıl mantık hatası diyorsun pes o kadar spo içinde ispatladığım halde ama uzatan ben ve @DarkLegenD oluyo sjsjsjsj

Yahu @Dosi senin gibi düşünmüyor ki o sadece sayılara takılmış öbür dediğimiz şeyi anlatınca heee öyledir demiştir bence :A
Sen 2x2=4'ü bize yok 5 mantık hatası diye yutturmaya çalışıyorsun... Cidden hala buna nasıl mantık hatası diyorsun pes o kadar spo içinde ispatladığım halde ama uzatan ben ve @DarkLegenD oluyo sjsjsjsj
Ben sana ve @DarkLegenD'e ispat etmeye çalışmadım ki, kendi halimde yazdım. Siz yazdıkça yazdınız. :A Neyse bundan sonra istediğiniz kadar destan yazın, bir şey demeyeceğim. :A @Dosi'nin etiketine atlamayacaktım, ondan uzadı. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Hayret beni anlamışsın 😱 @DarkLegenD bile olayı anlamayıp uzatıp durdu :A ben devam yorumlarınıza bakmadım. Benim mevzu @Araf 19 kişi deyince ben oyun sonrası o kadar kişi döndü diye düşünüp ekrandaki 17 yazısına ve oyunu oynayan 16 kişi olmasına değinmiştim. Benim bile kafam karıştı demiştim çünkü çok derin detaylara boğulmadım. Seninde ilk cevabın 'belki eşitlik vardı' gibi emin olmadığın bir mesaj olduğu için yukarda goygoy yapmıştım itiraz etmemiş ilk etapta deyip ama DarklegenD çok uzattı :A herşey karıştı ve pes ettim ama @Araf şunda haklı, DarklegenD dizinin fanı olmuş ve 0 hata var diyor, o çok uzattı:A

• Güldürdün
Reactions: Araf and xdragxx
Hayret beni anlamışsın 😱 @DarkLegenD bile olayı anlamayıp uzatıp durdu :A ben devam yorumlarınıza bakmadım. Benim mevzu @Araf 19 kişi deyince ben oyun sonrası o kadar kişi döndü diye düşünüp ekrandaki 17 yazısına ve oyunu oynayan 16 kişi olmasına değinmiştim. Benim bile kafam karıştı demiştim çünkü çok derin detaylara boğulmadım. Seninde ilk cevabın 'belki eşitlik vardı' gibi emin olmadığın bir mesaj olduğu için yukarda goygoy yapmıştım itiraz etmemiş ilk etapta deyip ama DarklegenD çok uzattı :A herşey karıştı ve pes ettim ama @Araf şunda haklı, DarklegenD dizinin fanı olmuş ve 0 hata var diyor, o çok uzattı:A
Bence tarafsız hakem olarak @bazinga'yı davet edelim konuya. Diziyi izleyip yorumlasın. Forumda zaten bir tek o izlemedi sanırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayır ben hiçbir zaman böyle gereksiz detaylara takılmam dizilerde :A
Sonra düşündüm oyunu ve 218'in o lafı aklıma gelince tamam mantık hatası falan yok diye emin oldum :A

• Güldürdün
, DarklegenD 0 hata var diyor
Evet, bu doğru... Gerçekten de bahsedilen kısımlarda 1 tane bile hata yok. :A

Madem bu dizinin fanıy(mış)ım, o zaman avatara Bey Amca'yı koymak benim boynumun borcudur. Bu bahaneyle de en sevdiğim karakteri baş tacı etmiş olurum hem. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Diziyi bitirenler okusun spoyu gerçek bir hata yazacağım.

456'nın mafyaya borcu vardı. Fakat büyük ödülü kazandıktan sonra 1 yıl boyunca paranın 5 kuruşuna bile dokunmadığı ortaya çıkıyor. Bu mafyalara borcu öpücükle mi ödedi ya da 1 sene boyunca yeri yurdu belliyken nasıl kaçtı

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD

456'nın mafyaya borcu vardı. Fakat büyük ödülü kazandıktan sonra 1 yıl boyunca paranın 5 kuruşuna bile dokunmadığı ortaya çıkıyor. Bu mafyalara borcu öpücükle mi ödedi ya da 1 sene boyunca yeri yurdu belliyken nasıl kaçtı
Oho, böyle çok detay yazarım ama gerek yok :A DarklegenD ile tartışamam

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Bizimkinin o kadar parası olduğunu görünce "Canın ne zaman isterse o zaman ödersin, keyfin bilir abim benimmmm" demiş olabilirler. :A
------

Oho, böyle çok detay yazarım ama gerek yok :A
Yaz bakalım, merak ettim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
  • Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
1633643011838.png

Fan ilan edince kızdı @DarkLegenD ama avatarı bile ilan edilmeyi hak ediyor. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Evet diziyi artık bitirdim. Açıkçası son bölüm hayal kırıklığı oldu.
2. ve son bölüm harici diğer bölümler güzeldi.

o saç ne öyle. Adamın tüm karizmasını yok etmiş, ayrıca yaşlı göstermiş :A

Diziye genel puanım 8/10

Dizi hakkında genel yorumum:
hem 6. Bölüm hem de 7 ve 8 baya iyiydi. Ölümlerde Ali ve kızın ölümüne üzüldüm. Habire kaleşlik yapan adamın kendini öldürmesi açıkçası şaşırttı.
Başrol adamın paraya dokunmaması sonrasında o uçağa binmemesi sinir etti.
Bir sonraki sezon polis ortaya çıkar gibi geliyor bana. 2. sezon bence ilk sezonun altında kalır. Dizi çok ilgi gördü. 2. Sezon kaçınılmaz olur. LCDP gibi suyunu çıkarmazlar umarım.
En son kısımda yazdığınla alakalı aynı düşünüyoruz :A

• Güldürdün