Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Hatta 19. Neyse oku Araf'ın mesajını :A şuan benim bile kafam karıştı. @Tolstoyevski senin yorum ne :A
Misket oyunu öncesi benimde aklımda 40 kişi kalmıştı (doktor ve kadın ile)
Okuyup cevap da vermiştim zaten, aynısını sana da yazdım.

Hatta 19. Neyse oku Araf'ın mesajını :A şuan benim bile kafam karıştı. @Tolstoyevski senin yorum ne :A
Ben öyle matematik hesaplarına pek dalmadan izleyip geçiyorum, keyfi anca öyle çıkıyor çünkü :A Fakat matematikse bir hata olduğunu sanmıyorum, en fazla göstermedikleri ayrıntılar vardır :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Ben öyle matematik hesaplarına pek dalmadan izleyip geçiyorum, keyfi anca öyle çıkıyor çünkü :A Fakat matematikse bir hata olduğunu sanmıyorum, en fazla göstermedikleri ayrıntılar vardır :A
*Göstermek zorunda olmadıkları ayrıntılar. :A

@Araf'ın iddia ettiği mantık hatasına zamanında itiraz edip cevap vermiş işte? :A
Sen 16 diyorsun. Araf 19 demiş ve 19 demesine itirazı yok, o oyunda eşitlik olma ihtimalinden bahsetmiş işte
Bumu itiraz.
Her neyse gereksiz bir mevzu uzuyor. Diziyi izledik beğendik bitti.

@DarkLegenD kardeşim Güney Kore fanısın anlıyorum da, sal artık. @xdragxx bile saldı, sen salamadın. Bu kadar kasmaya gerek yok. :A @Dosi'yi sinirlendirdin, pes ettirdin ama sen pes etmedin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: xdragxx and Araf
@DarkLegenD kardeşim Güney Kore fanısın anlıyorum da, sal artık. @xdragxx bile saldı, sen salamadın. Bu kadar kasmaya gerek yok. :A @Dosi'yi sinirlendirdin, pes ettirdin ama sen pes etmedin. :A
Yok sinirlenmedim. Hep aynı şeyi tekrar edince yazmaktan vazgeçtim. Şuan mevzu ayrı, bizlerin yorumu ama o hâlâ aynı noktada. İstediği gibi düşünsün :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Araf
Sen 16 diyorsun. O 19 demiş ve 19 demesine itirazı yok, o oyunda eşitlik olup ölmeyen vardır demiş işte
Bumu açıklama.
Her neyse gereksiz bir mevzu uzuyor. Diziyi izledik beğendik bitti.
Evet, açıklama bu. Süresinde bitiremeyen 3 çiftin kafasına sıkmışlar. Drag da bundan bahsetmiş. Açıklama bu.

Gereksiz mevzu uzaması yok. Tartışıyoruz.
------

Yok sinirlenmedim. Hep aynı şeyi tekrar edince yazmaktan vazgeçtim. Şuan mevzu ayrı, bizlerin yorumu ama o hâlâ aynı noktada. İstediği gibi düşünsün :bilmem:
Sizin bahsettiğiniz kısım neresi? Söyleyin, orayı tartışalım.

Abi dizinin o bahsettiğiniz kısımlarında 1 tane bile mantık hatası yok ki. :A
Sana göre yok işte, sana göre dört dörtlük bir dizi, hiçbir kusuru yok, 10/10 veriyorsun, anladık. :A Squid Game fan. :A Diziden soğutursun, bu kadar savunma. :A
Boş ver, fan olan tepki gösterir sadece, kusursuz olarak görür ve daima çürütmeye çalışır. :A

• Güldürdün
Sana göre yok işte, sana göre dört dörtlük bir dizi, hiçbir kusuru yok, 10/10 veriyorsun, anladık. :A Squid Game fan. :A Diziden soğutursun, bu kadar savunma. :A

Boş ver, fan olan tepki gösterir sadece, kusursuz olarak görür ve daima çürütmeye çalışır. :A
Dayı ne diyorsun? :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Forumda çok fazlasını gördüm ve şimdide mevzu o olaylar gibi olmaya başladığı için artık yorumsuz kalmayı tercih ederim :A bana faydası yok.

• Güldürdün
@xdragxx durduk yere Squid Game fanı ilan edildim, ne düşünüyorsun bu konu hakkında? :A
@Araf 100 kere mi açıklamak zorundayız kardeşim o oyunda illa 2 kişiden 1'i geçecek diye kuraaal yoooooooook.
Dizi de her şeyi işte böyle olduğu için böyle oldu diye açıklamasın bi zahmet....

O oyunda kaldı ki 218, 199'a 30 dakika geçtikten sonra mutlaka oyunu bitiremeyenler olacak çiftlerin ikisi de ölecek mi diye kandırmıştı evet oyun 30 dakikada bitmezse ikisi de ölecekti işte sjsjsjs

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
@DarkLegenD ve @xdragxx sabahtan akşama kadar @Dosi ve bana açıklama yapın, aynı sizin yaptığınız gibi anlamayacağınız. :A Siz nasıl mantık hatası olarak görmüyorsanız, biz mantık hatası olarak görüyoruz. İsterseniz destan yazın, hiçbir şey ifade etmiyor. :A Bu kadar kasmasanız aslında olay bitecek, tartışma olmayacak. Açıklamaya gerek yok yani, boşa uğraş, aynı bizim şu anda boşa uğraştığımız gibi. :A

• Güldürdün
@DarkLegenD ve @xdragxx sabahtan akşama kadar @Dosi ve bana açıklama yapın, aynı sizin yaptığınız gibi anlamayacağınız. :A Siz nasıl mantık hatası olarak görmüyorsanız, biz mantık hatası olarak görüyoruz. İsterseniz destan yazın, hiçbir şey ifade etmiyor. :A Bu kadar kasmasanız aslında olay bitecek, tartışma olmayacak. Açıklamaya gerek yok yani, boşa uğraş, aynı bizim şu anda boşa uğraştığımız gibi. :A
Açıklaması yapılmış şeyde mantık hatası olduğu iddia edilemez ki. Ne biçim bir şey bu böyle? :A

• İlginç