Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

Yorum yazmadım ama hem 5 hem de 6 izlemiştim en son.
6. Bölüm evet çok iyiydi ama yediğim spoi nedeni ile daha duygusal an yaşamak nasip olmadı :A
Ali'nin yok yere gitmesine çok üzüldüm. Oyunu kazanan oydu. Ona oyun oynayan adamdan nefret ettim. Daha çok hainlik yapar.

Spoiler veren biri değilimdir ama tabi yinede sen bilirsin 🤷
Hani izlemeyen biri için görsel spoiler içeriyor aslında da, o açıdan demiştim. Gerçi nereye gideceğini tahmin ettiğin için aslında spoiler olmuyor. İşin şakasıydı tabii dediğim. :A

7. Bölüme geçiş zamanı
şu doktor öldü diye boşta kalan kadını acaba öldürdülermi. Çakmak sahibi. Bence ona dokunmamışlardır. Polisi de merak ediyorum. Artık ortalıkta dolanıyor. Yeni birini öldürüp yerine geçmeli yoksa işi zor.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Dizi 9 bölümmüş. Ben 10 sanıyordum. 8. Bölüme geçtim. Bugün bitireyim bari.

7. Bölüm:
o yönetici polisin kardeşi olabilir. Kimliğe bakınca öyle hissettim.
Bu arada sadece 3 kişi kaldılar ve en kötü oyun bu oyundu. Cam kısmı. O kadının bir önceki oyunda ölmemesi şaşırtmadı ve dediğini yapıp diğer adamı kendisi ile ölüme sürükledi.
Bu bölümde acaba oyunlar bitecek mi.

• Beğendim
Dizi 9 bölümmüş. Ben 10 sanıyordum. 8. Bölüme geçtim. Bugün bitireyim bari.

7. Bölüm:
o yönetici polisin kardeşi olabilir. Kimliğe bakınca öyle hissettim.
Bu arada sadece 3 kişi kaldılar ve en kötü oyun bu oyundu. Cam kısmı. O kadının bir önceki oyunda ölmemesi şaşırtmadı ve dediğini yapıp diğer adamı kendisi ile ölüme sürükledi.
Bu bölümde acaba oyunlar bitecek mi.
Camcı adama üzüldüm, o şerefsiz yüzünden öldü ama o camcı adam olmasaydı diğerleri zor kurtulurdu...

1x7

Genelde birçok dizide zirve bölüm olduktan sonra, bir sonraki bölümde düşüşe geçiyor, ki bu da o bölümlerden birisi oldu. Bu arada dizinin bu bölümünde mantık hatası vardı. Misket oyununda 38 kişi vardı, 38 kişiden 19 kişi kalması lazım oyunda. İki kişilik çiftlerde çiftlerin öldüğünü düşünürsek 19 kişinin kalması gerekir. Kaç kişi kaldı, 16+1 kişi. Üstüne bir kişi kendini öldürdü, kaldı 16 kişi.

Temperli cam oyununda üç kişi hariç (Seong, Kang, Cho Sang) hepsi öldü, Han ile Deok-su da dahil. İyi bitirdi işini Han Mi-nyeo. Esas olaylar ise, polis olan Hwang'ta dönüyor. Oyunu deşifre edecek gibi görünüyor. VIP sahneleri sıkıcıydı ama genel olarak temperli cam sahnesi gerilimliydi. Kaldı üç kişi, kalması beklenen üç kişi. Üç kişiyle oyun ve yanında da polisiye olaylar döneek gibi görünüyor.

8/10

Belki de misket oyununu süresinde bitiremeyen çiftler olmuştur :A
cam oyunu öncesi 17 oyuncu kaldığı ekranda yazılıydı. Mantık hatası olmuş orda.
Camcı adama üzüldüm, o şerefsiz yüzünden öldü ama o camcı adam olmasaydı diğerleri zor kurtulurdu...
umarım o da ölür. Kız kurtulsun isterim.

@Dosi şu an finali şu yüz ifadesiyle izliyordur :A

çay.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • İlginç
Ben yanlış okumuşum, finalden bir önceki bölümü izledin sanıyordum Allah'tan spoiler vermemişim 8. bölüme dair :A
Dur be 8 neden bu kadar kısa 😱 bitti.
Şimdi final bölümü.

8. Bölüm
kız niye öldü :T
Adama her bölüm gıcık kapıyoruz 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Diğerinde polisin kardeşiydi galiba. O da vurdu abisini. Umarım ölmemiştir.

• Güldürdün
Dur be 8 neden bu kadar kısa 😱 bitti.
Şimdi final bölümü.

8. Bölüm
kız niye öldü :T
Adama her bölüm gıcık kapıyoruz 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Diğerinde polisin kardeşiydi galiba. O da vurdu abisini. Umarım ölmemiştir.
Adam şerefsizlik yaptı İşte.. ikiye tek kalmamak için öldürdü..

Polis ile o adam yüzleşti mi? Yani 8.bölüm müydü 9 mu tam hatırlamıyorum :A

• İlginç
Adam şerefsizlik yaptı İşte.. ikiye tek kalmamak için öldürdü..

Polis ile o adam yüzleşti mi? Yani 8.bölüm müydü 9 mu tam hatırlamıyorum :A
ozaman polis ölmedi? Son sahne o adam ile uçurum kenarı ve o adam omuza vurunca düştü yani yüzleşme olmadı :A

• İlginç
ozaman polis ölmedi? Son sahne o adam ile uçurum kenarı ve o adam omuza vurunca düştü yani yüzleşme olmadı :A
Yönetici adam maskesini çıkarıp polise gösterdi mi yüzünü? Yoksa 9.bölümde mi olacaktı ondan emin olamadığım için diyemiyorum bir şey :A

• Güldürdün