Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

@The_Erinch de bir Güney Kore hayranı bu arada. Netflix'te yayınlanan Güney Kore içeriklerini çok seviyor. :A

@The_Erinch abi, bu doğru mu? 😡 😡
Ben sadece Uzak Doğunun zeka, bilim seviyesinin Avrupa ve Amerikadab daha ileri olduğunu savunuyorum, buda film, dizi kalitelerine yansıyor. Yoksa bir K-Pop baygınlığına sahip değilim. Hee birde Koreli Stopere sahibiz 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Araf
Ben sadece Uzak Doğunun zeka, bilim seviyesinin Avrupa ve Amerikadab daha ileri olduğunu savunuyorum, buda film, dizi kalitelerine yansıyor. Yoksa bir K-Pop baygınlığına sahip değilim. Hee birde Koreli Stopere sahibiz 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
@DarkLegenD: "Abi Güney Koreli stoperinizi bize verin, ne olursunuz!"

Jae-Atilla-Altay üçlüsünü köpek gibi kıskanıyorum. Öyle böyle değil. :D Keşke bizim takımda olsalar.
200.gif

3. Bölümede baktım.
manyakça bir bölümdü. Müziği gerilimi insanı baya etkiliyor. Polisin içeri sızmasını sevdim ve artık ortalık karışmaya başladı. Diğer adam neden başrol adama hainlik yaptı anlamadım. Bu işin sonunda o yaşlı adam hiç ölmezse şaşırmam :A bazı öne çıkan isimler var ve bunlar bir olup diğerleri gibi kostüm giyip dengeleri değiştirirlerse şaşırmayacağım. Polisin şarjı biterse ne olacak bakalım.

Yaşlı adamın oyun yöneticisi çıkması, 067'nin öldürülmesi şok etti. Dizideki bir çok şey bizimle aynı gibiydi. Dizideki mavi kıyafetler senaristin okul zamanında okul forması olması, senaryonun 2008-2009 yılında yazılması ve sadece ilk 2 bölümün 6 ayda yazılması bile çok şaşırtıyor. Dizinin sonu açık bırakmışlar 2. sezon için ancak yakın bir zamanda geleceğini sanmıyorum çünkü Film üzerinde çalışıyorlar ve sanırım diziden öncesini anlatacak. :(

• Harika
Reactions: cookies
Yaşlı adamın oyun yöneticisi çıkması, 067'nin öldürülmesi şok etti. Dizideki bir çok şey bizimle aynı gibiydi. Dizinin sonu açık bırakmışlar 2. sezon için ancak yakın bir zamanda geleceğini sanmıyorum çünkü Film üzerinde çalışıyorlar ve sanırım diziden öncesini anlatacak. :(
Ne yaptın :( spoi yedirttin hem de en büyük spoi :(
Böyle şeyleri spoı kutusuna yazman gerekirdi. Tüm büyüsü gitti benim için. İlk cümlede yedim. Devamını okumadım ama ilk cümle zaten herşeyi mahvetti

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
3. Bölüm için o yaşlı adam sonuna kadar gider dedim, en azından bunda yanılmadım ama herşeyin başı olduğunu bilmek can sıktı. Birinin ölümüde yazılıydı ama onu tam okumadım spoi olduğunu farkettiğim an. Önemli bir karakterde gidecek anlaşılan. Umarım başrol olarak adlandırdığım değildir. Şu kızı Amerika'ya gidecek olan kişi