Netflix Squid Game - Dizi Yorumları

20 çift değildi yalnız, 19 çift vardı, 38 kişi oynadı o oyunda. :A Dedim ya, mantıklı gelmedi. :A Hani genelde hatalı olanları öldürdüklerini gösteriyorlardı, o yüzden diyorum göstermeleri lazımdı diye. Neyse ne işte, böyle uzar gider mevzu. :A
Bazı çiftlerin aynı anda öldüklerini de bir zahmet sen tahmin et dayı. :A Kadın "şu kadar kişi vardı, bu kadarı öldü" dediği anda "Aha bazı salak çiftler aynı anda ölmüşler" demen lazım senin. :A

• İlginç
Reactions: Araf
Bazı çiftlerin aynı anda öldüklerini de bir zahmet sen tahmin et dayı. :A Kadın "şu kadar kişi vardı, bu kadarı öldü" dediği anda "Aha bazı salak çiftler aynı anda ölmüşler" demen lazım senin. :A
@xdragxx ile geçen diyaloglarda vereceğim cevapları tahmin edersin, bu yüzden tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım. :A

Ben de çok övülünce dayanamayıp ilk iki bölümü izledim. Süresi 60 dakikaya yakın olmasına rağmen sıkılmadan kendini izlettirdi 1-2 güne bitiririm. :Z

Bu arada ilk bölümdeki oyunu biz de "ebe tura 1-2-3" diye oynardık demek Korelilerden alıp uyarlamışız onu da. :A

Geçiş bölümü olduğu için dram ağırlıklı, sürekli oyun bekleme. :A
İki bölüm arasında çok ciddi fark vardı ama hem sürükleyici olma hem de tempo olarak.
İlk bölüme 9 puan versem bu bölüm 6 misal :A
polisin takip etmesine sevindim. İşler biraz karışır ama belki o da en sonunda katılır aralarına. Bakalım diğer bölüm ne olacak.

Bir kaç gün önce bitirdim.
Son bölüm dışında çok iyi bir dizi sezonuydu.

Son düzenleme:
@Tolstoyevski 'nin klâsik baskı ve önerileri sonucu çok gizli bir anlaşma yaparak bu diziye şans verme kararı aldım en sonunda. Kârlı olan ben olacağım ama :A @MEnes @Yakamoz-Asi
Doğru bir karar vermişsin dizi gayet kaliteli ve sanatsal olarak yüksek düzey bir iş... Ben de dün son bölümü izledim ve bitirdim. Bir şeyler karalayacağım uygun vakitte. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@MEnes devre dışı bırakıp onun yerine alacağız. En azından bunu ben istiyorum. Diğerleri umarım kabul eder :A
Sonunda... Sonunda hak ettiğim yerdeyim...

Happy Daniel Bryan GIF by WWE

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Squid Game, forumda da iyiden iyiye popüler bir dizi haline geldi. :A