İlk bölüm süresi ilerleyen bölümlere yansımadığı oluyorBölüm YouTube'a yüklenmiş ama her zaman ki gibi Türkiye'ye kapalı. VPN ile gün içerisinde izlerim, süresi de fena değil.
Ekli dosyayı görüntüle 109464
İlk bölüm süresi ilerleyen bölümlere yansımadığı oluyorBölüm YouTube'a yüklenmiş ama her zaman ki gibi Türkiye'ye kapalı. VPN ile gün içerisinde izlerim, süresi de fena değil.
Ekli dosyayı görüntüle 109464
Hele şükür, kalan 20 dakikamı da güzel güzel izlerim artık.Bölüm Türkiye'ye açılmış.
Bende akşam izlerim reklamsız bir şekilde.Hele şükür, kalan 20 dakikamı da güzel güzel izlerim artık.
Pişman olmayacaksın kesin bilgi.Bende akşam izlerim reklamsız bir şekilde.
2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Bu nasıl tanıtım, Pınar Deniz napıyorsun sen? Muhteşem muhteşem! Gelsin pazar2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Ya gerçekten ben mi yanılıyorum anlamadım bu avukat ilk savcının odasında ses kaydı alırken inciye tamam kuzum diye mesaj attı .
Kız o sırada ölüydü ama 5 dk sonra olay yerine gittiler.
Akşam çınarı karakolda bırakıp eve gittikten sonra doğum günüydü ceylinin İnci’nin yaptığı videoyu izledi ve yine mesajlaştılar .
İnci ölüyse mesajları kim yazıyor .
Umarım bunun senaryoda yeri vardır yoksa çekim sırası hatası ise çok güzel başlayan bir diziyi mahvetmiş olacaklar .
Üzücü .. :/
Dizi resmen Kara para aşkın aynısı güzel sardı2. BÖLÜM
Bölümü pazartesi izledim ama yorum yapmayı unutmuşum. Harika bir bölümdü, sıkılmadan izledim. Film tadında ilerliyor dizi, umarım böyle devam eder.
Ceylin'in annesinin morgda kızını görünce verdiği tepki muhteşemdi, şok oldum ve garipsedim ama çok da etkilendim o sahneden. Eve gidip hala hiçbir şey olmamış gibi davranması...
Son sahne sürprizdi, İnci ve Ilgaz'ın babasının sarılmış halde resmi vardı? Ne alaka acaba? Babadan garip şeyler çıkacağı belliydi zaten.
Pınar Deniz bu bölüm döktürdü, harika bir oyunculuk sergiledi çok beğendim.
Yeni bölümü de merakla bekliyorum.
Onu izlemedim ben, fikrim yok.Dizi resmen Kara para aşkın aynısı güzel sardı