Oğlunu hiç sevmedimNiye şaşırdın beğenmeme mi. @Özgür
------
Oğlu da sağlam pabuç değil gibi. İkisinin de parmağı çıkar bu işten.
Demek sen de kpaya benzettinBen Kara Para Aşk gibi 13. Bölümde katil gösterilir diyordum. 😱 5. bölüm çok erken oldu ya. Büyük ihtimalle olay gününe flashback yapılarak gidilecek ve seyirci öğrenecek ama karakterler öğrenmeyecek.
Hikayenin tek benzerliği bir cinayetle kesişen hayatlar ve adalet arayışı. Onun dışında KPA'dan daha iyi bence.Oğlunu hiç sevmedim
------
Demek sen de kpaya benzettin
Ya aslında Ceylin'in ailesine de pek kızamıyorum çünkü onlar da kendi açılarından bakıldığında haklılar. Kızlarını dinlemeyip yargısız infaz yapmaları kötü ama sonuçta olayın acısı tazeyken kızımın failin avukatlığını yaptığını öğrensem ben de kızardım herhalde.Ceylin ile Ilgaz'ın babaları kapatılsın ya.
Kız en azından çabalıyor kardeşinin katilini öğrenmek için elinden geleni yapıyor ama ailesinin verdiği karşılık sinir bozuyor.Ya aslında Ceylin'in ailesine de pek kızamıyorum çünkü onlar da kendi açılarından bakıldığında haklılar. Kızlarını dinlemeyip yargısız infaz yapmaları kötü ama sonuçta olayın acısı tazeyken kızımın failin avukatlığını yaptığını öğrensem ben de kızardım herhalde.
Ahlak bekçiliği yapıp kızını döven adamın başkalarına ahlak satmaya çalışması trajikomik tabii ona lafım yok.Kız en azından çabalıyor kardeşinin katilini öğrenmek için elinden geleni yapıyor ama ailesinin verdiği karşılık sinir bozuyor.
Zaten en çok ta o deli ediyor ya 🙄Ahlak bekçiliği yapıp kızını döven adamın başkalarına ahlak satmaya çalışması trajikomik tabii ona lafım yok.
Kız en azından çabalıyor kardeşinin katilini öğrenmek için elinden geleni yapıyor ama ailesinin verdiği karşılık sinir bozuyor.