Ne vakti yok ya aralara sıkıştırsan rahat izlersin, harika valla bu dizi bunu kaçıracağına git töreyi kaçır.İzlermiyim bilmiyorum ama güzele benziyor izleyecek vakitte yok artık
Töre dizisi mi kaldı😭😭😭😭Ne vakti yok ya aralara sıkıştırsan rahat izlersin, harika valla bu dizi bunu kaçıracağına git töreyi kaçır.
Ondan bunu izle.Töre dizisi mi kaldı😭😭😭😭
Aynı kişiyi düşünüyoruzBen de sonunda ilk 3 bölümü izleyip yetiştim. Fragmanlar ilgi çekicilikten uzaktı (hala aynı fikirdeyim) ama dizi 2 saatlik süresine rağmen gayet akıcı ve sürükleyici gidiyor. Pek çok karakter olduğu için sürekli yeni şüpheliler çıkarıyorlar ve işin nereye varacağını merak etmemek çok zor o yüzden reytinglerin niye bu hızla artttığını anlayabiliyorum. Müge Anlı izlerken nasıl insanlar kendi kendine polisçilik oynuyorsa bu dizi de aynısını iyi bir prodüksiyonla vaat ediyor ve bu merakı kaşımaya devam ettiği sürece yolu açık. İzleyiciler pek çok teori yazmış ama şimdilik bir şey söylememeyi tercih ediyorum çünkü işlerin iyice sarpa saracağı, katilin ters köşe biri çıkacağı ve ilk bölümlerde gösterilen herkesin yanıltmaca çıkacağı açık. Ama benim şimdilik önde gelen adayım Yekta çünkü Uğur Polat gibi önemli bir oyuncuyu 5-10 dakika görünsün diye diziye almamışlardır.
Ay Yapım klasiği olarak kadro yine çok iyi kurulmuş. Özellikle Pınar Deniz'in starlığa adım atmasını sağlayacak proje bu olabilir çünkü ilk 3 bölümün parlayanı oydu. Gerek işteki haliyle, gerek havalı ama bir o kadar da hassas yapısıyla, gerekse de yaşadığı kaybın acısıyla Ceylin (ah şu ismi de düzgün olsa) şimdilik izlemesi en keyifli karakter. Kaan Urgancıoğlu'nu Aşk 101 dışında ilk kez burada izliyorum ve soğuk, idealist karaktere yakışmış sadece diksiyonundaki sorunları düzeltmesi (oysa kaç yıldır sektörde..) lazım. Yan kadroda da Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Zeyno Eracar ve Pınar Çağlar Gençtürk özellikle alkışlamak istediğim isimlerden.
Sonuç olarak geç oldu ama güç olmadı diyerek gittiği yere kadar (en azından bozana kadar çünkü her Ay Yapım dizisi bir gün aynı kaderi tadacaktır) izlemeye devam. Bu bölümde de ilgi çekici gelişmeler var merakla bekliyoruz.
Bu arada bu şarkıyı da dizi sayesinde keşfettim iyiymiş.
Niye şaşırdın beğenmeme mi. @ÖzgürBen de sonunda ilk 3 bölümü izleyip yetiştim. Fragmanlar ilgi çekicilikten uzaktı (hala aynı fikirdeyim) ama dizi 2 saatlik süresine rağmen gayet akıcı ve sürükleyici gidiyor. Pek çok karakter olduğu için sürekli yeni şüpheliler çıkarıyorlar ve işin nereye varacağını merak etmemek çok zor o yüzden reytinglerin niye bu hızla artttığını anlayabiliyorum. Müge Anlı izlerken nasıl insanlar kendi kendine polisçilik oynuyorsa bu dizi de aynısını iyi bir prodüksiyonla vaat ediyor ve bu merakı kaşımaya devam ettiği sürece yolu açık. İzleyiciler pek çok teori yazmış ama şimdilik bir şey söylememeyi tercih ediyorum çünkü işlerin iyice sarpa saracağı, katilin ters köşe biri çıkacağı ve ilk bölümlerde gösterilen herkesin yanıltmaca çıkacağı açık. Ama benim şimdilik önde gelen adayım Yekta çünkü Uğur Polat gibi önemli bir oyuncuyu 5-10 dakika görünsün diye diziye almamışlardır.
Ay Yapım klasiği olarak kadro yine çok iyi kurulmuş. Özellikle Pınar Deniz'in starlığa adım atmasını sağlayacak proje bu olabilir çünkü ilk 3 bölümün parlayanı oydu. Gerek işteki haliyle, gerek havalı ama bir o kadar da hassas yapısıyla, gerekse de yaşadığı kaybın acısıyla Ceylin (ah şu ismi de düzgün olsa) şimdilik izlemesi en keyifli karakter. Kaan Urgancıoğlu'nu Aşk 101 dışında ilk kez burada izliyorum ve soğuk, idealist karaktere yakışmış sadece diksiyonundaki sorunları düzeltmesi (oysa kaç yıldır sektörde..) lazım. Yan kadroda da Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Zeyno Eracar ve Pınar Çağlar Gençtürk özellikle alkışlamak istediğim isimlerden.
Sonuç olarak geç oldu ama güç olmadı diyerek gittiği yere kadar (en azından bozana kadar çünkü her Ay Yapım dizisi bir gün aynı kaderi tadacaktır) izlemeye devam. Bu bölümde de ilgi çekici gelişmeler var merakla bekliyoruz.
Bu arada bu şarkıyı da dizi sayesinde keşfettim iyiymiş.
Oğlu da sağlam pabuç değil gibi. İkisinin de parmağı çıkar bu işten.Aynı kişiyi düşünüyoruz
Şaşırdığım çok yer var mesajında. Beğenmene, Kaan'ın diksiyonuna, Ceylin adına ve şarkıyı ilk defa duymana. Çok popüler bir şarkı ve Bir Aşk İki Hayat'ta da çalmıştı onu izlemiştin diye hatırlıyorum.Niye şaşırdın beğenmeme mi. @Özgür
------
Oğlu da sağlam pabuç değil gibi. İkisinin de parmağı çıkar bu işten.
Evet filmi izlemiştim ama sor bana dün ne yediğimi bile hatırlıyor muyum.Şaşırdığım çok yer var mesajında. Beğenmene, Kaan'ın diksiyonuna, Ceylin adına ve şarkıyı ilk defa duymana. Çok popüler bir şarkı ve Bir Aşk İki Hayat'ta da çalmıştı onu izlemiştin diye hatırlıyorum.
Sen izlemeye başladıysan dizinin sonu gelir.