2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon

Konuyu yeni gördüm bende yarışmacı olmak istiyorum olurmu :D
Neden olmasın, yarışma başladıktan sonra bile alabiliyoruz. :A Bol şans o zaman. :Z
------

Aman benden de utanacak değilsin. Elitliğin bugünlük rafa kalksın, yarın yine moda gireriz. :A
Sana fazla açıldım artık maalesef cringe yönümden utanamıyorum. :A İnsan içinde her daim elitiz. :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Angelica
Yarışmacıların yanında seyirci olmak isteyenler de lütfen bana konudan belirtsin. Bundan sonra sadece yarışmacılar ve seyircileri etiketleyeceğim.

Ayrıca bu tarz bir yarışmada ilk kez sunuculuk yaptığım için hatalarım olabilir. Kendinizle ilgili olmasa bile çekinmeden hatalarımı belirtirseniz sevinirim.

------

Çok teşekkürler. :bhr: Bu sefer bir çeyrek final bekliyoruz. :A
Seyirciye yaz. Hayırlı olsun :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Tahmin edilecek yapımlar belli oldu!

Bu arada yarışmacı sayımız şu anda 15, 16 kişilik grup aşaması yapacağımız için en az 2-3 kişinin daha aramıza katılması gerekiyor. Bu yüzden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyor ve isteyenlerin başvurusunu bekliyorum. :Z

Bu arada yarışmacı sayımız şu anda 15, 16 kişilik grup aşaması yapacağımız için en az 2-3 kişinin daha aramıza katılması gerekiyor. Bu yüzden verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür diliyor ve isteyenlerin başvurusunu bekliyorum. :Z

Herkese bol şanslar beni seyirci olrak etiketleyebilirsin kardeşim

• Beğendim

Tahmin edilecek yapımlar hem kolay hem zor. Ama artık bir şey sallayıp tutturmaya çalışacağız, herkese bol şans demek isterdim ama demiyorum. :A

• Güldürdün