Kumru başımıza iyi bela olacak.umarım kumru bu kadar kolay lokma olmaz da biraz zevkli gelişir olaylar
Ben onu hiç anlamamıştım 😱
Elbette.
Maalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.
Yargı'mı sonra izlesenMaalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.![]()
65 dakikam kalmış şimdi biraz daha işim var zaten, o zaman bunu açar Yargı'ya yarın devam ederim. Biraz tadını alınca bırakasım gelmedi orası ayrı.Yargı'mı sonra izlesen![]()
Harikasın65 dakikam kalmış şimdi biraz daha işim var zaten, o zaman bunu açar Yargı'ya yarın devam ederim. Biraz tadını alınca bırakasım gelmedi orası ayrı.![]()
2 3 bölüm sonra çalışacak dizi için bir efsaneyi bırakıyorsun ya, diyecek bir şey yok.Maalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.![]()
Aç bir 50 dakika izle, izlerken fark etmedim ama cidden çok beğenmişim.2 3 bölüm sonra çalışacak dizi için bir efsaneyi bırakıyorsun ya, diyecek bir şey yok.![]()
Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.Aç bir 50 dakika izle, izlerken fark etmedim ama cidden çok beğenmişim.Bu arada afedersin ama efsanenin ağzına.
![]()