Aklımdan geçmedi değilBu sahnenin ardından Doğan ile Yıldız olsa efsane olur.
Aklımdan geçmedi değilBu sahnenin ardından Doğan ile Yıldız olsa efsane olur.
Eğer Doğan-Ender olursa normal olur ama Doğan-Yıldız olursa daha efsane olur ve tam bir Yasak Elma olur.Aklımdan geçmedi değil
KudurmuşÇağatay'ın yaptığına ne diyorsun? @xemrexxx
Evet normal olur o Harika olur vallaEğer Doğan-Ender olursa normal olur ama Doğan-Yıldız olursa daha efsane olur ve tam bir Yasak Elma olur.
Kudurna tabiri bile masum kalırKudurmuş
Keşke olsa bi mutlu olamadı yıldızBu sahnenin ardından Doğan ile Yıldız olsa efsane olur.
Afiş de yok fragmanda.Afiş hala yok ya meraktan çatladım @Emre Ozansoy
Saçmalamış senarist. Yıldız mutsuz olsun diye alakasız şeyler yapıyor.Kudurmuş
Olsun böyle beklemiyordum.Aşkolar neden kumruya şaşırdınız fragmanda gözükğyodu
Halitli afişe devamAfiş hala yok ya meraktan çatladım @Emre Ozansoy
Eski güzel günlerde hemen bölüm bittiği gibi fragman gelirdiAfiş de yok fragmanda.
Böyle birşey beklemiyorduk aşkomAşkolar neden kumruya şaşırdınız fragmanda gözükğyodu
Halitli afişe devam
Ben en başından Feyzanın şirketi dolandırdığını çünkü çocuğunun Çağatayın çocuğu olduğunu ve çağatay onu terk ettiği için hırslandığınu düşündüm.Eski güzel günlerde hemen bölüm bittiği gibi fragman gelirdi
Böyle birşey beklemiyorduk aşkom
Düşüncelerin harika aşkomBen en başından Feyzanın şirketi dolandırdığını çünkü çocuğunun Çağatayın çocuğu olduğunu ve çağatay onu terk ettiği için hırslandığınu düşündüm.
Kumrunun da Çağatayın şeysi olduğunu düşündüm
Pazartesi bir entrika dizisi varken etti iki olduDüşüncelerin harika aşkom
5 bölüm sonraSaçmalamış senarist. Yıldız mutsuz olsun diye alakasız şeyler yapıyor.
Bari @serhatt la da yatağa girsin de öyle teneşir paklasın Çağatay'ıEvet normal olur o Harika olur valla
Kudurna tabiri bile masum kalır
Haahahahhaa5 bölüm sonra
Ekli dosyayı görüntüle 109168
------
Bari @serhatt la da yatağa girsin de öyle teneşir paklasın Çağatay'ı
Hayır demem ne bu sahneye ne de senin fikrine.5 bölüm sonra
Ekli dosyayı görüntüle 109168
------
Bari @serhatt la da yatağa girsin de öyle teneşir paklasın Çağatay'ı
Dizinin işlemesi için yeni bir aldatma vakası yazması gerekiyordu bu dizi hep bildim bileli herkes birbirinin koynundaSaçmalamış senarist. Yıldız mutsuz olsun diye alakasız şeyler yapıyor.
Evet ama hep benzer şeyler oluyor ve sıkıyor.Dizinin işlemesi için yeni bir aldatma vakası yazması gerekiyordu bu dizi hep bildim bileli herkes birbirinin koynunda