Kumru başımıza iyi bela olacak. Kolay kolay kurtulamayız.umarım kumru bu kadar kolay lokma olmaz da biraz zevkli gelişir olaylar
Ben onu hiç anlamamıştım 😱
Elbette.
Maalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.
Yargı'mı sonra izlesenMaalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.
65 dakikam kalmış şimdi biraz daha işim var zaten, o zaman bunu açar Yargı'ya yarın devam ederim. Biraz tadını alınca bırakasım gelmedi orası ayrı.Yargı'mı sonra izlesen
Harikasın65 dakikam kalmış şimdi biraz daha işim var zaten, o zaman bunu açar Yargı'ya yarın devam ederim. Biraz tadını alınca bırakasım gelmedi orası ayrı.
2 3 bölüm sonra çalışacak dizi için bir efsaneyi bırakıyorsun ya, diyecek bir şey yok.Maalesef ben Yargı'dayım, buna artık tekrarlardan bakınırım.
Aç bir 50 dakika izle, izlerken fark etmedim ama cidden çok beğenmişim. Bu arada afedersin ama efsanenin ağzına.2 3 bölüm sonra çalışacak dizi için bir efsaneyi bırakıyorsun ya, diyecek bir şey yok.
Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.Aç bir 50 dakika izle, izlerken fark etmedim ama cidden çok beğenmişim. Bu arada afedersin ama efsanenin ağzına.