Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum.Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.![]()
Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum.Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.![]()
Yalancı izlemeye üşeniyorum. O diziyi kolay kolay izleyemem daha.Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum.Yalancı'dan da bu tadı alacağım inşallah.
![]()
Bunu izleyeceksin de onu neden izlemeyeceksin??? Orijinali çok iyiydi, Süreç'i seviyorum ama uyarlama kalitesini düşünürsek Yargı'nın yarısı eder bence.Yalancı izlemeye üşeniyorum. O diziyi kolay kolay izleyemem daha.![]()
Asla pişman olmazsın Yargı'm harikaÇarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.![]()
ŞükürÖmer'in babası konukmuş, #şükür.![]()
Kim o beOEA'nın adı hala daha jenerikte yazıyor. 😡
Geçen gün magazin muhabirine saldıran.Kim o be![]()
Oha ya umarım gelecek bölüm silerlerGeçen gün magazin muhabirine saldıran.
Şafakla birlikteler.Magazinci görüp özel hayata müdahale etmiş.İyi yapmış saldırıp magazinciye.Kimseye kimse karışamazFeyza'nın nesi o herif
Oha ya umarım gelecek bölüm silerler
Keşke soyunsa havuza girseÖmer bu sezon daha bir güzel.@cookies
Keşke.Keşke soyunsa havuza girse![]()
Evet biliyorumŞafakla birlikteler.Magazinci görüp özel hayata müdahale etmiş.İyi yapmış saldırıp magazinciye.Kimseye kimse karışamaz
------
Keşke soyunsa havuza girse![]()
Şahika bekleniyorFeyza da ayrı bir dert. Dizide zehirlenmesi gereken karakterler var. 🐍
Feyzayı yeni Şahika yapmaya çalışıyolar gibiAh ne büyük derdiniz var Yıldız.![]()
Ah ah Şahika olsa çekerdi fişiniFeyza da ayrı bir dert. Dizide zehirlenmesi gereken karakterler var. 🐍
Ah keşke benim de öyle dertleri olsaAh ne büyük derdiniz var Yıldız.![]()
FanfiniÇağatay, yüzüne bakmadığı Kumru ile işi pişiriyor Asuman haberiniz yok.![]()