Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum. Yalancı'dan da bu tadı alacağım inşallah.Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.
Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum. Yalancı'dan da bu tadı alacağım inşallah.Çarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.
Yalancı izlemeye üşeniyorum. O diziyi kolay kolay izleyemem daha.Cidden asla pişman olmazsın o kadar da emin konuşuyorum. Yalancı'dan da bu tadı alacağım inşallah.
Bunu izleyeceksin de onu neden izlemeyeceksin??? Orijinali çok iyiydi, Süreç'i seviyorum ama uyarlama kalitesini düşünürsek Yargı'nın yarısı eder bence.Yalancı izlemeye üşeniyorum. O diziyi kolay kolay izleyemem daha.
Asla pişman olmazsın Yargı'm harikaÇarşamba günü izleyeceğim inşallah, umarım pişman olmam.
ŞükürÖmer'in babası konukmuş, #şükür.
Kim o beOEA'nın adı hala daha jenerikte yazıyor. 😡
Geçen gün magazin muhabirine saldıran.Kim o be
Oha ya umarım gelecek bölüm silerlerGeçen gün magazin muhabirine saldıran.
Şafakla birlikteler.Magazinci görüp özel hayata müdahale etmiş.İyi yapmış saldırıp magazinciye.Kimseye kimse karışamazFeyza'nın nesi o herif
Oha ya umarım gelecek bölüm silerler
Keşke soyunsa havuza girseÖmer bu sezon daha bir güzel. @cookies
Keşke.Keşke soyunsa havuza girse
Evet biliyorumŞafakla birlikteler.Magazinci görüp özel hayata müdahale etmiş.İyi yapmış saldırıp magazinciye.Kimseye kimse karışamaz
------
Keşke soyunsa havuza girse
Şahika bekleniyorFeyza da ayrı bir dert. Dizide zehirlenmesi gereken karakterler var. 🐍
Feyzayı yeni Şahika yapmaya çalışıyolar gibiAh ne büyük derdiniz var Yıldız.
Ah ah Şahika olsa çekerdi fişiniFeyza da ayrı bir dert. Dizide zehirlenmesi gereken karakterler var. 🐍
Ah keşke benim de öyle dertleri olsaAh ne büyük derdiniz var Yıldız.
FanfiniÇağatay, yüzüne bakmadığı Kumru ile işi pişiriyor Asuman haberiniz yok.