Emre Ozansoy
Moderatör
Sadakatsiz iyi aile babası Haluk GüçlüMurat Aygen'e başka replik yazmamışlar sanırım. "Aynı şeylerin yaşanmasını istemiyorum" deyip duruyor.
Her zaman.
Kumru'nun Çağatay'larda kalmasındaki heyecan aradığım heyecan...Kumru @serhatt gibiymiş demek ki
İnşallah Yıldız ve Doğan sevgili olurBir an önce Yıldız ve Doğan arasında ne olacaksa olsun, yoksa böyle Çağatay ve Kumru'nun gizli saklı devam etmesi sıkmaya başladı. Feyza'ya da acilen bir çare bulunması gerek. Çağatay ve Kumru gibi o da sıktı.
Ender sahneleri daha da artmalı.
Öyle olacak gibi. Eğer Ender ile olursa çok saçma olur. Ender'in bahsettiği yatırımcı Doğan mı acaba?İnşallah Yıldız ve Doğan sevgili olur
Hem de ne bayram.
Cidden, adam bir başka.Murat Aygen taşlığı @Emre Ozansoy @cookies
@serhatt senl bilerek etiketlemedim beğenmezsin diyeMurat Aygen taşlığı @Emre Ozansoy @cookies
Her zaman.
KatılıyorumEnder sahneleri daha da artmalı.
Olucak benceİnşallah Yıldız ve Doğan sevgili olur
Anlaştığı dizi de dizi olsa bari ben de vallaNesrin'in bir dizi ile anlaştığını bilmesem, bu kadar bahsetmeden sonra tekrar geleceğini düşünürdüm.
Üç Kuruş iyi olacak, hissediyorum.Anlaştığı dizi de dizi olsa bari ben de valla
Çukur yan çarÜç Kuruş iyi olacak, hissediyorum.
Çukur'u izleyemedik Üç Kuruş'u izleriz.Çukur yan çar
Eşkiya konulu diziler izlemiyorumÇukur'u izleyemedik Üç Kuruş'u izleriz.
Uraz, Ekin, Nesrin üçlüsü olsa Korseli Kızı bile izlerdim.Eşkiya konulu diziler izlemiyorum
Oyuncular harika ama konusu asla değil oyuncu için dizi izlemem diyordum Güvercin izledim onun için birşey diyemiyorum .Uraz, Ekin, Nesrin üçlüsü olsa Korseli Kızı bile izlerdim.