Bunun da mı ifşasına baktınBiraz malum yeri küçüktü ifşalarda ama olsun
Herkes baktı sen bakmadın mıBunun da mı ifşasına baktın
Hyr ben bunu da namuslu sanıyodum Gözümde kararttın bunlarıHerkes baktı sen bakmadın mı
Tek namuslu sen kaldın kabul etHyr ben bunu da namuslu sanıyodum Gözümde kararttın bunları
Edepliyim ahlaklıyım namusluyumTek namuslu sen kaldın kabul et
Yakında kötü yola sapar @EmreCanTek namuslu sen kaldın kabul et
Sapacak inşallahYakında kötü yola sapar @EmreCan
Fragman trendlerde zirvede, bölüm de iyi izlenmiş. Güzel bir fragman daha gelirse her grupta 5+ reyting alırız.@Alos @EmreCan @Emre Ozansoy @xemrexxx diziyi youtubeye anında yüklemişler umarım reytinglere etki eder güzel bir şey neticede
İnşallah senaristler önceki sezonlar olduğu gibi toparlar Acilen bir kadın oyuncu transfer etmelilerFragman trendlerde zirvede, bölüm de iyi izlenmiş. Güzel bir fragman daha gelirse her grupta 5+ reyting alırız.
Doğan'ın sevgilisi gelecek denildi, ama hala daha gelecek.İnşallah senaristler önceki sezonlar olduğu gibi toparlar Acilen bir kadın oyuncu transfer etmeliler
Keşke mine tugay falan gelseDoğan'ın sevgilisi gelecek denildi, ama hala daha gelecek.
O rol için gelir mi bilmiyorum, ama etkili bir oyuncu gelmesi lazım.Keşke mine tugay falan gelse
O değil de sedaiye çok gıcık oldum adamın aldatmasına göz yumuyo
Halit keşke geri gelseO rol için gelir mi bilmiyorum, ama etkili bir oyuncu gelmesi lazım.
Al birini vur ötekine, patronu ne ki o ne olsun.
Adam öldü, nasıl geri gelsin?Halit keşke geri gelse
Ölmemiştir işte ölmüş gibi yapmıştırAdam öldü, nasıl geri gelsin?
Halit'te onu yapacak zeka yoktu.Ölmemiştir işte ölmüş gibi yapmıştır