Bu şansla düşük açarım diye endişelenmiştim 10 bin iyidir.
Neyse bari burdan yüzümüz güldü@xdragxx sayın namıdeğer Acun Ilıcalı'ya bir adet Apple Watch Series 6 takdim ediyoruz, son model akıllı saattir
![]()
Hızlı gidiyorsun atladığım olmaz umarım bir yandan da görsellere bakıyorum
Yok sırayla gittim. Şuan kimse kalmadıHızlı gidiyorsun atladığım olmaz umarım bir yandan da görsellere bakıyorum
Serhat'a 2000 TL para ödülünün yanında bir adet Samsung MG22M8054AK/TR Ankastre Mikrodalga fırın hediye ediyoruz
![]()
@Yakamoz-Asi ye 2000 TL'nin yanında bir adet DJI Mini 2 Fly Drone hediye ediyoruz, artık Alp Dağlarını çeker güzelce
Ne işe yarıyor bu 😱@Yakamoz-Asi ye 2000 TL'nin yanında bir adet DJI Mini 2 Fly Drone hediye ediyoruz, artık Alp Dağlarını çeker güzelce
![]()
Droneları bilmiyor musun 😱 Havadan çekim yapmanı sağlıyor ama helikopter gibi bildiğin, uzaktan kumandalı amaNe işe yarıyor bu 😱
İşime yaramayacak hediyeDroneları bilmiyor musun 😱 Havadan çekim yapmanı sağlıyor ama helikopter gibi bildiğin, uzaktan kumandalı ama![]()
Dosi hanım sunucu olarak bir kutu daha seçebilir miyim?
Beni unuttun sandım
Tüm yarışmacılar bitince kalanında olur. 8.000 iyi aldın halbuki Kalanlardan ben ve Tols'da karışık kura ile deneyeceğiz şansımızı @TolstoyevskiDosi hanım sunucu olarak bir kutu daha seçebilir miyim?
2000 de para mı be, kutumu değiştiriyorum.
Biraz yüksek şecip PC alsam iyi olurdu