Şaka yaptım ya olmaz öyle kolay gelsinTüm yarışmacılar bitince kalanında olur. 8.000 iyi aldın halbuki Kalanlardan ben ve Tols'da karışık kura ile deneyeceğiz şansımızı @Tolstoyevski
Şaka yaptım ya olmaz öyle kolay gelsinTüm yarışmacılar bitince kalanında olur. 8.000 iyi aldın halbuki Kalanlardan ben ve Tols'da karışık kura ile deneyeceğiz şansımızı @Tolstoyevski
Aklımda olan bazıları sildim. Sen bak yinedeŞimdi kutuları çıkaralım önce, seçilenler yine seçilmesin @Dosi
Kız o bana pinti ol yavaş diyor ona laf etLaa @Dosi sanal hediyede pintilik etme gız bırak @Tolstoyevski dağıtsın gönlünce
@Dosi konuyu yanlış anladım pardoonLaa @Dosi sanal hediyede pintilik etme gız bırak @Tolstoyevski dağıtsın gönlünce
Reytingi açmam lazım evet
@Yakamoz-Asi ye 2000 TL'nin yanında bir adet DJI Mini 2 Fly Drone hediye ediyoruz, artık Alp Dağlarını çeker güzelce
Tabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederiz yalnız duraklama zamanımReytingi açmam lazım evet
bana hediye yok mu @TolstoyevskiTabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederiz yalnız duraklama zamanım
------
@BARON男爵 24 numara seçimin 6.000 TL @Tolstoyevski
Var var. Sıraylabana hediye yok mu @Tolstoyevski
1Tabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederiz yalnız duraklama zamanım
------
Hepsi değil aslında. Sen özelden.keşke edit falan etseydin gidenleri? Tek tek bak sırayla1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
15
16
17
18
19
21
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
ŞU AN bunlar kalmış sanırım, sen halletmişsin zaten Kimin ne kazandığını günün sonunda ilk mesaja ekleriz
@BARON男爵 a bir adet Samsung MG22M8054AK/TR Ankastre Mikrodalga fırın hediyesi geliyorTabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederiz yalnız duraklama zamanım
------
Hepsini yapmışsın, bana bir tanesi düştü ama şimdi anlık yapacağımHepsi değil aslında. Sen özelden.keşke edit falan etseydin gidenleri? Tek tek bak sırayla
İlk sayfaya bakHangi kutular alındı?
İyi ozaman. Hafızamda kalmışHepsini yapmışsın, bana bir tanesi düştü ama şimdi anlık yapacağım
Kendi kutum duruyormuş, kendi kutumdan devam. 21.İlk sayfaya bak
İlk mesajda kalan kutulara bak, daima güncel olacak şimdi @DosiHangi kutular alındı?
Bu kadar sayı ne şifre giriyorsun sanki