Ay ne verdikleri para paraydı ne de hediyeleri hediye. Alın başınıza çalın be. @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski
Sana da bir şey beğendirmiyoruz çeyizlik yaparsın işte daha ne 😡Ay ne verdikleri para paraydı ne de hediyeleri hediye. Alın başınıza çalın be. @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski
Kendini atmıyorsun ki beğenelim bir şeyleri.Sana da bir şey beğendirmiyoruz çeyizlik yaparsın işte daha ne 😡
------
Bu arada güzel bir haftayı geride bıraktık güzel bir şarkıyla da vedamızı yapalım @Dosi
Foruma pek giremiyorum bu aralarBir tek @eskici kaldı
Taş attım da kolum mu yoruldu sanki
Ooo güzel hediyeymiş, aksesuar sevmem ama böyle bir hediyeyi takarım... Teşekkürlerimi bildiriyorum... @Dosi
Yarışma bitince öyle olur zaten gerçek yüzünü gösterdin.Ay ne verdikleri para paraydı ne de hediyeleri hediye. Alın başınıza çalın be. @xdragxx @Dosi @Tolstoyevski
Hediye kısmını kaçırdın, cezan buForuma pek giremiyorum bu aralar
4.000 TL'de almıştınOoo güzel hediyeymiş, aksesuar sevmem ama böyle bir hediyeyi takarım... Teşekkürlerimi bildiriyorum... @Dosi
Paraya ihtiyacımız yok hediye kafi... : AYarışma bitince öyle olur zaten gerçek yüzünü gösterdin.
Hediye kısmını kaçırdın, cezan bu
4.000 TL'de almıştın
Şu yarışmada her şeyi kaçırdım zatenYarışma bitince öyle olur zaten gerçek yüzünü gösterdin.
4.000 TL'de almıştın
Gerçek yüzümü hiç saklamadım ki göstereyim.Yarışma bitince öyle olur zaten gerçek yüzünü gösterdin.
4.000 TL'de almıştın
Bu güzel etkinliği düşünen herkese tebriklerimi iletiyorum. Forum etkinlikleri arasında farkındalık yaratacak ve bir ilk olacak. Bu yüzden ilk duyrulduğunda çok duygulandım. "Noter" olarak bende bu duruma sessiz kalmayacağım ve sonuç ne olursa olsun 12 fidan bağış yapacağım. Detayları daha sonra Tols'dan alırım (yurt dışından mümkün mü bilmiyorum şuan).
Herkese iyi eğlenceler. Kolay gelsin @xdragxx iyi kutu seçin @Dosi @Tolstoyevski sorumluluk büyük
HarikasınTema Vakfi ile ilgili yurt disi problemi yasamam sebebiyle bu bagis maalesef mümkün olmadi. Onun yerine Haluk Levent'in Ahbap'ina 500 TL'lik bir bagis yaptim bugün. @Tolstoyevski @Dosi
Lafta kalmadi, sözümüzü tuttuk.