Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Hani kutular ben mi görmüyom.
Merve Dizdar Ne GIF by TRT

Para işi tamam :Z
1000
2000
3000
4000
5000
6000
7000
8000
9000
10000
15000
20000 var ve 8 ve 9 hariç diğer hepsi 5er tane :Z @DarkLegenD en son sanada hediye ederiz :A
------

@Tolstoyevski hadi elini çabuk tut :A 23.30 olmadan baya dağıtayım :A
------

Şu @Tolstoyevski 'nin herşeyi mükemmel yapma çabası :/
2 dakikaya başlıyoruz umarım

Son düzenleme:
Para işi tamam :Z
1000
2000
3000
4000
5000
6000
7000
8000
9000
10000
15000
20000 var ve 8 ve 9 hariç diğer hepsi 5er tane :Z @DarkLegenD en son sanada hediye ederiz :A
------

@Tolstoyevski hadi elini çabuk tut :A 23.30 olmadan baya dağıtayım :A
------

Şu @Tolstoyevski 'nin herşeyi mükemmel yapma çabası :/
2 dakikaya başlıyoruz umarım
Başlayalım :Z

50 tane kutu var, herkes 1 sayı seçecek, bir sayıyı ilk seçen-söyleyen kişiye o kutuyu açacağız ve o kutudaki para değerini @Dosi, ile birlikte açıklayacağız böylece herkes hem para hem eşya ödülü almış olacak :A

Herkesi bir sayı söylemeye davet ediyoruz.. Kutularda boş yok...

@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf ...

50 tane kutu var, herkes 1 sayı seçecek, bir sayıyı ilk seçen-söyleyen kişiye o kutuyu açacağız ve o kutudaki para değerini @Dosi, hediye-eşya değerini ise ben açıklayacağım böylece herkes hem para hem eşya ödülü almış olacak :A

@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf ...
kaçtan kaça kadar numara kardeşim

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği

50 tane kutu var, herkes 1 sayı seçecek, bir sayıyı ilk seçen-söyleyen kişiye o kutuyu açacağız ve o kutudaki para değerini @Dosi, hediye-eşya değerini ise ben açıklayacağım böylece herkes hem para hem eşya ödülü almış olacak :A

22 diyorum niyeyse eskiden beri severim. :A