Mesut Özil beklerdim Fener'i bence bazen sevmiyorsunSevdicek ve Fenerbahçe Onun haricinde yok gibi Aile desem ailenin de yarısını sevmem
Mesut Özil beklerdim Fener'i bence bazen sevmiyorsunSevdicek ve Fenerbahçe Onun haricinde yok gibi Aile desem ailenin de yarısını sevmem
Fener'in içinde öz abim Özil, Alex falan da var zatenMesut Özil beklerdim Fener'i bence bazen sevmiyorsun
AyranFener'in içinde öz abim Özil, Alex falan da var zaten
Fener'i sevdiğim için sitem ediyorum...
Peki sen ne seviyorsun dosi
Yiyecek içecek geç şimdiAyran
Ben yiyecek/içecek olarak gidiyorum
Hayatımda olan her özel kişileri eğer insanlar olarak gideceksek.Yiyecek içecek geç şimdi
Var ama demekHayatımda olan her özel kişileri eğer insanlar olarak gideceksek.
Sevmediğim fazla kimse yok.
Tr de olan bazı akrabalar evetVar ama demek
Hayatı seviyor musun peki tam anlamıylaTr de olan bazı akrabalar evet
Evet. Hayatı sevmezsek çekilmez olurHayatı seviyor musun peki tam anlamıyla
Hayatında gördüğün en negatif insanım demiEvet. Hayatı sevmezsek çekilmez olur
Sana göre ben çok daha positif biriyim
Yok. @Tolstoyevski 'nin eline kimse su dökemez o negatif değil, negatif bakan biriHayatında gördüğün en negatif insanım demi
En azından @Tolstoyevski gibi kahveye betimleme yapmıyorsun hocam..Hayatında gördüğün en negatif insanım demi
@Tolstoyevski benden çok daha neşeli biri @Maskeli FedaiYok. @Tolstoyevski 'nin eline kimse su dökemez o negatif değil, negatif bakan biri
@Tolstoyevski açıldı evet.. Hayattan keyif alıyor..@Tolstoyevski benden çok daha neşeli biri @Maskeli Fedai
2017'de çok fena şeyler yazmıştı bana zamanında iç karartıcı@Tolstoyevski benden çok daha neşeli biri @Maskeli Fedai
Senin de içini kararttı mı skljgsgjlslk2017'de çok fena şeyler yazmıştı bana zamanında iç karartıcı
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...@Tolstoyevski açıldı evet.. Hayattan keyif alıyor..
Ozamanlar hayattan zevk almadığım dönemlerdi. Çok bi fark etmediSenin de içini kararttı mı skljgsgjlslk
Benim özelliğim şu başkasının içini karartmam hep içime atarım
------
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...
Yangına körükle gitmiş o zaman....Ozamanlar hayattan zevk almadığım dönemlerdi. Çok bi fark etmedi
Sürekli yemek yiyor, pastaneye gidip tatlı falan yiyor.. Baksana..Senin de içini kararttı mı skljgsgjlslk
Benim özelliğim şu başkasının içini karartmam hep içime atarım
------
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...
------
Bak ya direkt pp'yi değiştirdi...
En iyisini yapıyor...Sürekli yemek yiyor, pastaneye gidip tatlı falan yiyor.. Baksana..