Mesut Özil beklerdimSevdicek ve FenerbahçeOnun haricinde yok gibi
Aile desem ailenin de yarısını sevmem
![]()
Mesut Özil beklerdimSevdicek ve FenerbahçeOnun haricinde yok gibi
Aile desem ailenin de yarısını sevmem
![]()
Fener'in içinde öz abim Özil, Alex falan da var zatenMesut Özil beklerdimFener'i bence bazen sevmiyorsun
![]()
AyranFener'in içinde öz abim Özil, Alex falan da var zaten
Fener'i sevdiğim için sitem ediyorum...
Peki sen ne seviyorsun dosi![]()
Yiyecek içecek geç şimdiAyran
Ben yiyecek/içecek olarak gidiyorum![]()
Hayatımda olan her özel kişileri eğer insanlar olarak gideceksek.Yiyecek içecek geç şimdi![]()
Var ama demekHayatımda olan her özel kişileri eğer insanlar olarak gideceksek.
Sevmediğim fazla kimse yok.
Tr de olan bazı akrabalar evetVar ama demek![]()
Hayatı seviyor musun peki tam anlamıylaTr de olan bazı akrabalar evet![]()
Evet. Hayatı sevmezsek çekilmez olurHayatı seviyor musun peki tam anlamıyla![]()
Hayatında gördüğün en negatif insanım demiEvet. Hayatı sevmezsek çekilmez olur
Sana göre ben çok daha positif biriyim![]()
Yok. @Tolstoyevski 'nin eline kimse su dökemezHayatında gördüğün en negatif insanım demi![]()
En azından @Tolstoyevski gibi kahveye betimleme yapmıyorsun hocam..Hayatında gördüğün en negatif insanım demi![]()
@Tolstoyevski açıldı evet.. Hayattan keyif alıyor..@Tolstoyevski benden çok daha neşeli biri @Maskeli Fedai
2017'de çok fena şeyler yazmıştı bana zamanında@Tolstoyevski benden çok daha neşeli biri @Maskeli Fedai
Senin de içini kararttı mı skljgsgjlslk2017'de çok fena şeyler yazmıştı bana zamanındaiç karartıcı
![]()
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...@Tolstoyevski açıldı evet.. Hayattan keyif alıyor..
Ozamanlar hayattan zevk almadığım dönemlerdi. Çok bi fark etmediSenin de içini kararttı mı skljgsgjlslk
Benim özelliğim şu başkasının içini karartmam hep içime atarım
------
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...
Yangına körükle gitmiş o zaman....Ozamanlar hayattan zevk almadığım dönemlerdi. Çok bi fark etmedi![]()
Sürekli yemek yiyor, pastaneye gidip tatlı falan yiyor.. Baksana..Senin de içini kararttı mı skljgsgjlslk
Benim özelliğim şu başkasının içini karartmam hep içime atarım
------
Öyle ya Galata'ya gidecek kadar hayat dolu...
------
Bak ya direkt pp'yi değiştirdi...
En iyisini yapıyor...Sürekli yemek yiyor, pastaneye gidip tatlı falan yiyor.. Baksana..