O Ses Yunanistan'ın yapımcısıda Acun Helena orada jüri oldu ve Yunanistan'a yerleşti en sonO ses'e mi katıldı? Galiba Türkiye şubesi değildir.
------
Senden korkmaya başladımKutumun degeri 500.000 TL, Partnerimin degeri paha bicilemez.
O Ses Yunanistan'ın yapımcısıda Acun Helena orada jüri oldu ve Yunanistan'a yerleşti en sonO ses'e mi katıldı? Galiba Türkiye şubesi değildir.
Senden korkmaya başladımKutumun degeri 500.000 TL, Partnerimin degeri paha bicilemez.
O Ses Yunanistan'ın yapımcısıda Acun Helena orada jüri oldu ve Yunanistan'a yerleşti en son
------
Senden korkmaya başladım
O Ses dünyada bazı yerlerde de var onlarda mı Acun'un.O Ses Yunanistan'ın yapımcısıda Acun Helena orada jüri oldu ve Yunanistan'a yerleşti en son
Bu kadar lafa 1 TL çıkarsa ne gülerimBen olsam, bende kendimden korkardim.
Bana bugün güven net mavi Zaten Hekimoğlu ile belli ediyorBu kadar lafa 1 TL çıkarsa ne gülerim
Onu bilmiyorum ama Survivor olarak bir çoğunub yapımcılığını yapıyor. Zaten ortak yarışmalardan belli.O Ses dünyada bazı yerlerde de var onlarda mı Acun'un.
Sarı çıkar en fazla daha kura çekilmemş olabilirBana bugün güven net mavi Zaten Hekimoğlu ile belli ediyor
Bu kadar lafa 1 TL çıkarsa ne gülerim
Olsun bugün net mavi bendekiOnu bilmiyorum ama Survivor olarak bir çoğunub yapımcılığını yapıyor. Zaten ortak yarışmalardan belli.
------
Sarı çıkar en fazla daha kura çekilmemş olabilir
Ben kura çekemem. Yarışmacı olacağımBenim kutucu olmam bile 500.000 TL bedelinde. 1 TL koyduysan kutuya daha ne diyeyim.
İnşallahOlsun bugün net mavi bendeki
Ben kura çekemem. Yarışmacı olacağım
------
İnşallah
------
@Tolstoyevski biz daha yarışmadan reytingi kapmışız
Ben kura çekemem. Yarışmacı olacağım
------
İnşallah
------
@Tolstoyevski biz daha yarışmadan reytingi kapmışız
Aykut çekecek kurayı. Onun kafasını kırO Hamdi'nin kafasini oyarim eger 500.000 TL yoksa kutumda.
Başlığa sürprizi eklesene
Şimdi nasılAykut çekecek kurayı. Onun kafasını kır
------
Başlığa sürprizi eklesene
------
@Tolstoyevski olmadı direk DosiTols kısaltması yap ve Var mısın Yok musun'u da VMYM yap başlık fazla uzun olmasın F++++ ile birlikte akşam ekini de sil
Hadi duyuru yapŞimdi nasıl
Bugünkü özel bölümümüzde maksat karınca misali de olsa katkı olması amaçlı kazanılacak ödüle göre fidan bağışında bulunacağız ve bu vesileyle de farkındalığa bir nebze de olsa katkı sağlamak amacındayızHadi duyuru yap
Harika bir kapanış yapacağızBugünkü özel bölümümüzde maksat karınca misali de olsa katkı olması amaçlı kazanılacak ödüle göre fidan bağışında bulunacağız ve bu vesileyle de farkındalığa bir nebze de olsa katkı sağlamak amacındayız
1 TL - 100.000 TL arası kazanırsak = 3 Fidan
> 100.000 TL - 250.000 TL arası kazanırsak = 5 fidan
> 250.000 TL - 500.000 TL arası kazanırsak = 7 fidan
500.000 TL kazanırsak = 10 fidan
Zey TV adıyla yarışma sonrasında TEMA Vakfına fidanlarımızı iletmiş olacağız
Bugünkü özel bölümümüzde maksat karınca misali de olsa katkı olması amaçlı kazanılacak ödüle göre fidan bağışında bulunacağız ve bu vesileyle de farkındalığa bir nebze de olsa katkı sağlamak amacındayız
Zey TV🍒 adıyla yarışma sonrasında TEMA Vakfına fidanlarımızı iletmiş olacağız
Yaa çok güzel bir farkındalık.🤩🤩 Ne güzel... İlk defa bugün 500 bin kazanmanızı daha çok isteyeceğim. (Ama size kutu önerisinde bulunup yakmak istemiyorum. )Bugünkü özel bölümümüzde maksat karınca misali de olsa katkı olması amaçlı kazanılacak ödüle göre fidan bağışında bulunacağız ve bu vesileyle de farkındalığa bir nebze de olsa katkı sağlamak amacındayız
Zey TV🍒 adıyla yarışma sonrasında TEMA Vakfına fidanlarımızı iletmiş olacağız