Bazı isimlere sevdiği kişileri denk getirdim amaBen erkek sevmem..![]()
------
Kısa sürecekLig maçı olsa neyse de aylardır bu maçı bekliyorum yine uğrarım ama sürekli duramam devre arası falan gelebilirim. Ayrıca kısa da sürmez bence bura![]()
Bazı isimlere sevdiği kişileri denk getirdim amaBen erkek sevmem..![]()
Kısa sürecekLig maçı olsa neyse de aylardır bu maçı bekliyorum yine uğrarım ama sürekli duramam devre arası falan gelebilirim. Ayrıca kısa da sürmez bence bura![]()
PSV çok güçlü takım. Ne kadar güçlü acaba daha ligde şampiyon olamamış 18 puan mı ne fark yemiş takım.Biz en güçlü takımlardan 5 yedik, aynı kaderi sizde yaşayacaksınız![]()
Sana güveniyorumBazı isimlere sevdiği kişileri denk getirdim ama@Gerekli24 içinde birini getirdik
------
Kısa sürecek22.30 civarı bitirmeye çalışacağım
![]()
Timuçin Esen mi geldiBazı isimlere sevdiği kişileri denk getirdim ama@Gerekli24 içinde birini getirdik
------
Kısa sürecek22.30 civarı bitirmeye çalışacağım
![]()
PTT topçularıyla çıktık o maçaPSV çok güçlü takım. Ne kadar güçlü acaba daha ligde şampiyon olamamış 18 puan mı ne fark yemiş takım.![]()
Yaaaa bak nasılda bildiTimuçin Esen mi geldiMaç 10 olmadan biter her türlü yetiştim buraya
![]()
O benim sorunum değil PTT topçuları ile donatmasaydın takımıPTT topçularıyla çıktık o maça![]()
Aynısını iki sene önce biz de diyorduk, aklımızı aldılarO benim sorunum değil PTT topçuları ile donatmasaydın takımıBizde Pjanic Ghezzal Batshuayi gibi buralara alışık futbolcular var
![]()
Yaaaa bak nasılda bildi@Maskeli Fedai utan
Helena'yı kim istedi @DosiEvet kutu açanlar listesi:
1-Cervantes
2-serhatt / Kıvanç Tatlıtuğ
3- eskici / Gülşen
4- Ateşböceği
5- Erkin Koray
6-Angelica
7- Helena Paparizou
8-bazinga / Alex De Souza
9- Özgür / Buray
10- Yakamoz-Asi / Eylem
11-slhtnmtl / Hazal Kaya
12-12.adam
13-Doğan
14- emreemreu
15- Maskeli Fedai / Tarkan
16- EmreCan
17- batuhankaralar
18- The_Erinch / Candan Erçetin
19- Mircan Saye
20- Gerekli24 / Timuçin Esen
21-Emre Ozansoy
22- denizz19 /Sıla
23- Zeyno
24- BARON男爵
@slhttnmtl @denizz19 @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @eskici @bazinga
Eminim öyledirBildim de numara yapıyordum![]()
![]()
Kendi kontenjanımHelena'yı kim istedi @Dosi![]()
8 tane yediğimizi takımı aynı senede yendik amaAynısını iki sene önce biz de diyorduk, aklımızı aldılar
Yalnız siz alışıksınız zamanında 8 tane yemiştiniz![]()
Şimdi baktım aynı zamanda İsveçliymiş. Bende diyorum bu nasıl Yunan sonunda is os falan yokEminim öyledir
5 numara Tolsdu ama onun sevdiği Erkin Koray'ı ayarladık@Tolstoyevski
En son ben 7 numaraydım. En çok konusunu açtığım memleketlim Helena'yı getirttim
------
Kendi kontenjanım![]()
Kıvanç aşkımla umarım uğurlu geliriz.Evet kutu açanlar listesi:
1-Cervantes
2-serhatt / Kıvanç Tatlıtuğ
3- eskici / Gülşen
4- Ateşböceği
5- Erkin Koray
6-Angelica
7- Helena Paparizou
8-bazinga / Alex De Souza
9- Özgür / Buray
10- Yakamoz-Asi / Eylem
11-slhtnmtl / Hazal Kaya
12-12.adam
13-Doğan
14- emreemreu
15- Maskeli Fedai / Tarkan
16- EmreCan
17- batuhankaralar
18- The_Erinch / Candan Erçetin
19- Mircan Saye
20- Gerekli24 / Timuçin Esen
21-Emre Ozansoy
22- denizz19 /Sıla
23- Zeyno
24- BARON男爵
@slhttnmtl @denizz19 @Maskeli Fedai @Özgür @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @eskici @bazinga
Reelde görmüştüm artı burada hemşerim8 tane yediğimizi takımı aynı senede yendik amaSizin forvet yoktu o zaman
Biz son iki gittiğimizde de fena performans göstermedik yani uzun süre gitmiyor durumumuz yok
------
Şimdi baktım aynı zamanda İsveçliymiş. Bende diyorum bu nasıl Yunan sonunda is os falan yok![]()
Umarım mavi açarsınızKıvanç aşkımla umarım uğurlu geliriz.![]()
Ben onun şu anki haline bakınca Hadise'ye aşırı benzettim.Reelde görmüştüm artı burada hemşerimkendisine ayrı bir sempatim var
------
Umarım mavi açarsınız![]()
Hadise ona benzemeye çalışmışBen onun şu anki haline bakınca Hadise'ye aşırı benzettim.![]()
Evet kutu açanlar listesi:
10- Yakamoz-Asi / Eylem
O ses'e mi katıldı? Galiba Türkiye şubesi değildir.Hadise ona benzemeye çalışmış
Yalnız o da Acun'un O Ses kadrosunda olan bir ismi![]()