Sizin kutuyu alırız belki hemenValla ben kirmizi hissediyorum kutumda. Cok güzeliz Eylem'im ile, bize dokunan yaniyor.![]()
Sizin kutuyu alırız belki hemenValla ben kirmizi hissediyorum kutumda. Cok güzeliz Eylem'im ile, bize dokunan yaniyor.![]()
Sizin kutuyu alırız belki hemenyani kendimize
![]()
Anlamadın, kendime saklamak. Yani bizimki olur artıkKutumuzu alanlar elbet yanar.![]()
Anlamadın, kendime saklamak. Yani bizimki olur artık
Normal şartta son 2 kalınca ya kendi kutun ya kalanı alırsın. Bu akşam bize ait bir kutu yok. Aranızdan ilk birini alırız kendimize. En sona saklamak için. Belki seni seçeriz![]()
Yok yok, sonuna kadar yarışmada kalacaksınızSiz bilirsiniz.benim acimdan daha iyi olur, Eylem ile hemen gideriz bir restorana.
![]()
![]()
![]()
Yok yok, sonuna kadar yarışmada kalacaksınızrestorana gitmeye ne gerek var. mangalda kuzu dağıtılacak dendi ya
![]()
Yarışma saat 21.00'da ayrı konuşun tamam ama o saatte burada olunYok yok, mangala gelemeyiz biz. Yalniz kalmamiz gerek, konusacaklarimiz var.![]()
Yarışma saat 21.00'da ayrı konuşun tamam ama o saatte burada olun
@Turkuazz saatimiz 21.00
22.30 gibi 1 saatlik bir ara verip 23.30 -00.00 gibi devam eder![]()
20.30 gibi başlayıp tek partta bitirmeye çalışacağız @Tolstoyevski @TurkuazzSöz vermiyeyim.![]()
20.30 gibi başlayıp tek partta bitirmeye çalışacağız @Tolstoyevski @Turkuazz
Erken burada olun yeterli. Hızlı ilerlerim.
Kutumu açan yanar diyen sen aç diyorsun yaniO saatlerde yürüyor oluyorum ben.siz baslayin, yetisirim ben, 30 dk. falan takilabilirim belki. O ara benim kutumu acarsiniz.
![]()
Kutumu açan yanar diyen sen aç diyorsun yani![]()
Güzel bir kızdır umarımKutumu açan yanar diyen sen aç diyorsun yani
------
@Maskeli Fedai senin yanına sürpriz bir isim ayarladım![]()
5 tane yiyeceksiniz zaten izlemesen de olurMaç saati uzun sürerse sonlara doğru uğrarım çünkü maç önemli konsantrem full orada olur gibi.
ErkekGüzel bir kızdır umarım![]()
![]()
Herkesi kendi takımın sanıyorsunGüzel bir kızdır umarım![]()
------
5 tane yiyeceksiniz zaten izlemesen de olur![]()
Ben erkek sevmem..Erkeksevdiğin bir isim bence
![]()
Zaten herkesin bahanesi var. Benimde modum yok ama olsun bitsin. Yarında maç var malum. Cuma da xdragxx yarışacak. Hafta sonuda aklımda ufak bir sürpriz var. Sonra herkes kendi yoluna :/Maç saati uzun sürerse sonlara doğru uğrarım çünkü maç önemli konsantrem full orada olur gibi.
Biz en güçlü takımlardan 5 yedik, aynı kaderi sizde yaşayacaksınızHerkesi kendi takımın sanıyorsun![]()
Lig maçı olsa neyse de aylardır bu maçı bekliyorum yine uğrarım ama sürekli duramam devre arası falan gelebilirim. Ayrıca kısa da sürmez bence buraZaten herkesin bahanesi var. Benimde modum yok ama olsun bitsin. Yarında maç var malum. Cuma da xdragxx yarışacak. Hafta sonuda aklımda ufak bir sürpriz var. Sonra herkes kendi yoluna :/