@Yakamoz-Asi 500.000 bende deyip durdu. Senle kafa kafaya verip düşünürüz kafamda 3 kutu varBugün beni haşlamak yok 500k açtırırsam
------
An itibariyle tüm suçlamaları geri alıyorum.
@Yakamoz-Asi 500.000 bende deyip durdu. Senle kafa kafaya verip düşünürüz kafamda 3 kutu varBugün beni haşlamak yok 500k açtırırsam
An itibariyle tüm suçlamaları geri alıyorum.
Bakalım kaos çıkacak mı aramızda ama yok yok sen kıyamazsın bana bilirim (parantez içi)@Yakamoz-Asi 500.000 bende deyip durdu. Senle kafa kafaya verip düşünürüz kafamda 3 kutu var
@Yakamoz-Asi 500.000 bende deyip durdu. Senle kafa kafaya verip düşünürüz kafamda 3 kutu var
------
Ekli dosyayı görüntüle 109259
Yahu atma şu kadınları artık..@Yakamoz-Asi 500.000 bende deyip durdu. Senle kafa kafaya verip düşünürüz kafamda 3 kutu var
------
Ekli dosyayı görüntüle 109259
Ona dikkat edip kutu açacakların mesajına harika attım ya.@Zeyno @slhttnmtl @emreemreu @EmreCan @Emre Ozansoy buralarda olun. Fidan için herkes el ele. Konuda detay var
Keşke sadece kendi kutuna baksaydın arada tüyo verDaha da kutu yorumu yapmam. 🤐🤐🤐
Harika bende @Angelica mı vee tabiki 23 numaralı kutumu kapıp geliyorum@Zeyno @slhttnmtl @emreemreu @EmreCan @Emre Ozansoy buralarda olun. Fidan için herkes el ele. Konuda detay var
------
Keşke sadece kendi kutuna baksaydın arada tüyo ver
1 saat sonra gelsende kabul. Yeterki günün tamami kaybolma
------
İkisinide tanımıyorum
DM'den bilgilendireyim hemenBu arada bilgi amaçlı soruyorum. Yanlış anlaşılmasın, bilmediğim için. Bir fidan için ne kadar TL bağış yapmak gerekiyor?