- Reaksiyon puanı
- 34,834
- Puanı
- 1,061
Tahmin et bakalım.
xdragxx ve Tols mu?
Tahmin et bakalım.
Tam üstüne bastın ayağını kaldır.xdragxx ve Tols mu?
Tam üstüne bastın ayağını kaldır.
Bilgisayar kaldırsa ben de katılırdım, gerçi katılamazdım yine, sanırım forumda yoktum.Fifa'da fişek zamanlar
PC değil PS'de oynuyoruzBilgisayar kaldırsa ben de katılırdım, gerçi katılamazdım yine, sanırım forumda yoktum.
Sen, @Tolstoyevski, @Sherlock ve @bazinga zengindi zaten, bende PS alacak kadar para yok. Üniversiteyi bitirdim bitireli de PS oynamadım zaten, uzun zaman oldu.PC değil PS'de oynuyoruz
PC'de oynamak istiyorsan Fifa Online 4 çıktı. Tavsiye ederim bir bak özelliklerine pc kaldırırsa yüklersin
Onları bilemem ama benim ps4 beleşe geldiSen, @Tolstoyevski, @Sherlock ve @bazinga zengindi zaten, bende PS alacak kadar para yok. Üniversiteyi bitirdim bitireli de PS oynamadım zaten, uzun zaman oldu.
Gökten taş yağdı da, senin başına PS mi düştü, nasıl bedava?Onları bilemem ama benim ps4 beleşe geldi
Yurt dışında tanıdık bir abi var Onda 2 tane vardı fazlasını bana verdi orada bu ps4'ler sudan ucuz 250 birim fiyatı vardı 4 sene önce...Gökten taş yağdı da, senin başına PS mi düştü, nasıl bedava?
Ankara'da yaşayacağına, yurt dışındaki tanıdık bir abinin yanına gidip iş bulsana. Türkiye'ye zengin olarak dönersin. Adam bedavan PS4 gönderecek kadar zengin bak, Türkiye'ye göre yani.Yurt dışında tanıdık bir abi var Onda 2 tane vardı fazlasını bana verdi orada bu ps4'ler sudan ucuz 250 birim fiyatı vardı 4 sene önce...
Zenginlikle ne alakası var yav 250 birim diyorum orada adam 250 birim için satmayım al senin olsun dediAnkara'da yaşayacağına, yurt dışındaki tanıdık bir abinin yanına gidip iş bulsana. Türkiye'ye zengin olarak dönersin. Adam bedavan PS4 gönderecek kadar zengin bak, Türkiye'ye göre yani.
@xdragxx (Temsili)Zenginlikle ne alakası var yav 250 birim diyorum orada adam 250 birim için satmayım al senin olsun dedi
Yurt dışında amcam da var da işte yurt dışına herkes gidemiyor malum formalite evlilik falan lazım...
Hali hazırda ilişkim olmasa bir saniye bile düşünmem formaliteden Berrak gibi birini bulurdum@xdragxx (Temsili)
Ülkeye dönünce zengin oluyorsun, o mantıkla zenginlik. Yurt dışı, Türkiye'ye göre bir tık daha ucuz, o konuda da bir tık daha artısı var. O açıdan diyorum "zenginlik" diye.
Ooo reisin Şukufe'si varmış, helal sana. Oralara gidip Berrak'ını bulma, Şukufe'den olursun. Sonra Zeynep'e ve sonunda da Nilüfer'i bulursun.Hali hazırda ilişkim olmasa bir saniye bile düşünmem formaliteden Berrak gibi birini bulurdum
@xdragxx hocam milkshake diyor..En son kefir içtim gerçi ama bugün içtiğim en güzel içecek çilekli milkshake oldu, ilk defa içtiğim için belki de lezzetli geldi
Ekli dosyayı görüntüle 109416
Hem de çilekli diyor şoklar içindeyim. Sakallı makallı adam utanmıyor mu dışarda pembe pembe içmeye...@xdragxx hocam milkshake diyor..
@Tolstoyevski yi kıskanmayı bırak@xdragxx hocam milkshake diyor..
Pembe tişört giyip gitmiş galiba.. @Sherlock @Gerekli24 gelin çabuk..Hem de çilekli diyor şoklar içindeyim. Sakallı makallı adam utanmıyor mu dışarda pembe pembe içmeye...
Yoooo@Tolstoyevski yi kıskanmayı bırak
24 lira vermiş bir de…Pembe tişört giyip gitmiş galiba.. @Sherlock @Gerekli24 gelin çabuk..