Sohbet & Muhabbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yurt dışında tanıdık bir abi var :A Onda 2 tane vardı fazlasını bana verdi orada bu ps4'ler sudan ucuz 250 birim fiyatı vardı 4 sene önce...
Ankara'da yaşayacağına, yurt dışındaki tanıdık bir abinin yanına gidip iş bulsana. Türkiye'ye zengin olarak dönersin. Adam bedavan PS4 gönderecek kadar zengin bak, Türkiye'ye göre yani. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ankara'da yaşayacağına, yurt dışındaki tanıdık bir abinin yanına gidip iş bulsana. Türkiye'ye zengin olarak dönersin. Adam bedavan PS4 gönderecek kadar zengin bak, Türkiye'ye göre yani. :A
Zenginlikle ne alakası var yav 250 birim diyorum orada adam 250 birim için satmayım al senin olsun dedi :A
Yurt dışında amcam da var da işte yurt dışına herkes gidemiyor malum formalite evlilik falan lazım...

Zenginlikle ne alakası var yav 250 birim diyorum orada adam 250 birim için satmayım al senin olsun dedi :A
Yurt dışında amcam da var da işte yurt dışına herkes gidemiyor malum formalite evlilik falan lazım...
@xdragxx (Temsili)

1631099232891.png

Ülkeye dönünce zengin oluyorsun, o mantıkla zenginlik. Yurt dışı, Türkiye'ye göre bir tık daha ucuz, o konuda da bir tık daha artısı var. O açıdan diyorum "zenginlik" diye. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Araf