Maskeli Fedai
Favori Üye
Iyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Iyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Bataklıktan yapılan tereyağ yedin mi @Maskeli FedaiIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Bataklıktan yapılan tereyağ yedin mi @Maskeli Fedai
@pompy sevsin ozaman bak ilgilenmeye gelmiş @serhattIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Sadece İrlanda’nın yemek kültürü @Maskeli Fedai
Adındır pasaklı, mendebur. .ssIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Aaa işte küt diye kalpten gidiyorlarmıs biz bosunamı kaçtık Ama korkma diye demiyorum @The_Erinch @xemrexxx @eskici @Maskeli Fedai
Size kudurukluğun aşısı lazım @serhatt ve @xBUGRAx ileGeçmiş olsun
@kerem her yerinden olmuş alaman aşısınıYeni yılda alaman olacaz işte kalpten gidersem ama foruma gelip sorarım size @Maskeli Fedai @xemrexxx
Merkel'i postalamadan önce, aşıyı neredeyse zorunlu hale getirdiği için CDU'yu hükümetten düşüreceğiz, ağla.@kerem her yerinden olmuş alaman aşısını
Forever afd seni kovarlar umarımMerkel'i postalamadan önce, aşıyı neredeyse zorunlu hale getirdiği için CDU'yu hükümetten düşüreceğiz, ağla.
Hans oldum artık, isteseler de kovamazlar.Forever afd seni kovarlar umarım
Ne bu şimdi, gelecekteki sefaletinin kanıtı mı?
Ne sefaleti, Cemile Kaya'nın eski kocası Hans işteNe bu şimdi, gelecekteki sefaletinin kanıtı mı?
Cemile Kaya kim wey?Ne sefaleti, Cemile Kaya'nın eski kocası Hans işte
Cahilsin...Cemile Kaya kim wey?
Cahillik buysa ben cahil kalmak istiyorum mümkünse.Cahilsin...
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Aman aman hiç kültürlenme zaten.Cahillik buysa ben cahil kalmak istiyorum mümkünse.