Maskeli Fedai
Favori Üye
Iyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Iyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Bataklıktan yapılan tereyağ yedin mi @Maskeli FedaiIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Bataklıktan yapılan tereyağ yedin mi @Maskeli Fedai
@pompy sevsin ozaman bak ilgilenmeye gelmişIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Sadece İrlanda’nın yemek kültürü @Maskeli Fedai
Adındır pasaklı, mendebur. .ssIyyyy, o pasaklı sevmesin beni zaten .ss @serhatt
Aaa işte küt diye kalpten gidiyorlarmıs biz bosunamı kaçtıkAma korkma diye demiyorum
![]()
![]()
@The_Erinch @xemrexxx @eskici @Maskeli Fedai
Size kudurukluğun aşısı lazım @serhatt ve @xBUGRAx ileGeçmiş olsun![]()
![]()
@kerem her yerinden olmuş alaman aşısınıYeni yılda alaman olacaz işte kalpten gidersem ama foruma gelip sorarım size![]()
![]()
@Maskeli Fedai @xemrexxx
Merkel'i postalamadan önce, aşıyı neredeyse zorunlu hale getirdiği için CDU'yu hükümetten düşüreceğiz, ağla.@kerem her yerinden olmuş alaman aşısını![]()
Forever afdMerkel'i postalamadan önce, aşıyı neredeyse zorunlu hale getirdiği için CDU'yu hükümetten düşüreceğiz, ağla.![]()
Hans oldum artık, isteseler de kovamazlar.Forever afdseni kovarlar umarım
![]()
Ne bu şimdi, gelecekteki sefaletinin kanıtı mı?
Ne sefaleti, Cemile Kaya'nın eski kocası Hans işteNe bu şimdi, gelecekteki sefaletinin kanıtı mı?![]()
Cemile Kaya kim wey?Ne sefaleti, Cemile Kaya'nın eski kocası Hans işte![]()
Cahilsin...Cemile Kaya kim wey?![]()
Cahillik buysa ben cahil kalmak istiyorum mümkünse.Cahilsin...
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Aman aman hiç kültürlenme zaten.Cahillik buysa ben cahil kalmak istiyorum mümkünse.![]()