Ben de kime ne anlatıyorsam…
Neden senle karşılıklı düşünce alışverişi yapamıyoruz Özgür sen düşüceni söyledim bende ne düşündüysem onu söyledim o kadar sinirlenmeye ne gerek var şuan @mesmeso sen neye beğeni atıyosun acaba
Ben de kime ne anlatıyorsam…
Böyle bir şeyi de savunamazsın ya bu tür programlarda böyle şeyler kullanılır gibi bir savunmayla geliyorsun ne diyebilirim ki? Yoksa düşünce tartışmaya açığım emin ol.Neden senle karşılıklı düşünce alışverişi yapamıyoruz Özgür sen düşüceni söyledim bende ne düşündüysem onu söyledim o kadar sinirlenmeye ne gerek var şuan @mesmeso sen neye beğeni atıyosun acaba
o seslede abla baya reklam oldu.her yerde medyaradrda bile eleştiri var abla acıtasyon u kullanıyor diye @ÖzgürNeden senle karşılıklı düşünce alışverişi yapamıyoruz Özgür sen düşüceni söyledim bende ne düşündüysem onu söyledim o kadar sinirlenmeye ne gerek var şuan @mesmeso sen neye beğeni atıyosun acaba
Arkadaşın yazdığı şeyleri beğenmem suç mu abla?Neden senle karşılıklı düşünce alışverişi yapamıyoruz Özgür sen düşüceni söyledim bende ne düşündüysem onu söyledim o kadar sinirlenmeye ne gerek var şuan @mesmeso sen neye beğeni atıyosun acaba
Böyle bir şeyi de savunamazsın ya bu tür programlarda böyle şeyler kullanılır gibi bir savunmayla geliyorsun ne diyebilirim ki? Yoksa düşünce tartışmaya açığım emin ol.
aynen benim de beklediğim performansı veremedi Ece Üner. Reytinglere de yansıyor bu durum zaten.Ece Üner'in programı gülerek sunması sinir bozucu bir hal almaya başladı. En ciddi, en kritik anlarda bile gülebiliyor, bu da rahatız ediyor. Umarım düzeltir, ama hiç zannetmiyorum. Ayrıca, bir olayda belli bir aşama kat etmeden başka bir olaya geçmesi de çok saçma. Her şeyi yarım yarım bırakıyor. Bu arada Dilek olayını da erteledi mi kapadı mı anlamadım.
Ece beklediğim etkiyi yaratamayacak gibi duruyor, sınıfta kaldı. Yine en iyisi Müge Anlı.
2 veya 3 hafta oldu ve bir gelişme olmadı. Böyle devam ederse yeni yılı görmesi zor.aynen benim de beklediğim performansı veremedi Ece Üner. Reytinglere de yansıyor bu durum zaten.
Orada bahsettiği sanırım İbo Show değil, oğlu İdo'nun düğünü. Ekim ayında yapılacağı söylenmişti çünkü düğünün.İbrahim Tatlıses Seda Sayan'ın programına telefon bağlantısında bulundu. İbo Show 'un ekimde baslayacağını duyurdu. Hatta yanlış anlamadıysam 7 ekim dedi. 7 ekimde Perşembeye denk geliyor. Sanırım yeni sezonda gün değiştiriyor.
Yok onuda konuştular evet ondan sonra Gülben ergen İbo show ne zaman başlıyor dedi. Sonra dedi ekimde başlıyor dedi. Hatta sonra Seda sayan , ibo showa Gülben ergenle katılacağını da söyledi.Orada bahsettiği sanırım İbo Show değil, oğlu İdo'nun düğünü. Ekim ayında yapılacağı söylenmişti çünkü düğünün.