Ne derece bir yokluktasın? 25 Eylül'de Fişekhane bilmem neye Sertab Erener geliyor. 🥺 Burada da mvö, maNga falan var ama bana evde oturmak düşer.Demet Akalın demişken pazar günü konserine gidiyorum.
Ne derece bir yokluktasın? 25 Eylül'de Fişekhane bilmem neye Sertab Erener geliyor. 🥺 Burada da mvö, maNga falan var ama bana evde oturmak düşer.Demet Akalın demişken pazar günü konserine gidiyorum.
Sadece o olsa gitmezdim, ama Hande Yener de varmış. Gitmemek olmaz şimdi.Ne derece bir yokluktasın? 25 Eylül'de Fişekhane bilmem neye Sertab Erener geliyor. 🥺 Burada da mvö, maNga falan var ama bana evde oturmak düşer.
Sertab'a da git benim yerime. 😡Sadece o olsa gitmezdim, ama Hande Yener de varmış. Gitmemek olmaz şimdi.
290 ne fakir misin, insan Vip bilet alır...
O kim ki ben ona VIP bilet alacağım. Şevval Sam varmış bugün, 450TL VIP. Mesela ona verilir bak.290 ne fakir misin, insan Vip bilet alır...
sONUNDA
Sonunda cevap geldi beklıyordum
Tabi canım oyuncu mu şarkıcı mı bilmediğimiz insanlara VIP bilet al zaten.O kim ki ben ona VIP bilet alacağım. Şevval Sam varmış bugün, 450TL VIP. Mesela ona verilir bak.
Süleyman-Selin-Kazım olayı dün itibariyle bitti sanırım. Ondan sonra yayınlanan olayda ilgi çekici gibi gözüküyor, bugün biraz daha detaylı anlatırlar. Kitlesini yeni yeni oturtuyorken gelen başvurularda ilgi çekici olay varsa almalı Fulya. 2 reytinge kadar çıkmalı...Fulya, Selin-Süleyman olayını işlemeye devam eder mi bilmiyorum. Ama işlemeye devam ederse izleyici çekebilecek bir olay. Ece Üner'den daha başarılı bir şekilde sunuyor programı Fulya.
RTÜK programı yayından kaldırmazsa iyi.Fulya ile Umudun Olsun izliyorum, yayın amacından çıktı.
Sabah denk geldim de o evlilik şeyine ben sadece o format üzerinden gideceklerini zannetmiyorum. Bir yandan ünlü konuklar alırlar, bir yandan da evlilik sorununu hallederler de bitirip yerine dizi yayınlasalar daha yüksek gider o ayrı.Seda Sayan yine format değiştirmiş. Bu seferde evlenemeyenleri evlendirecekmiş. Şaka gibi tutmuyor işte bunu anlamak için daha ne kadar format deneyeceksiniz.