Ayın Favori Üyesi Yeniden Her Ay Sizlerle Olacak !

Güzel öneri, bence de öyle yapmaları lazım bizim liste dışı kalmamamız için. :A Konuyu görünce ben başladım çalışmalara. Normalde yorum yapmayacağım konulara da bakıp bir şeyler yazmaya başladım. :A
Şşşşttt post kasma yok :A
Her ay olacağı için herkesin şansı hep olacak.
Bir kaç aya En Favori Üye başlayacak ve orda kriter yılda 1-10 mesaj yazmak @Yakamoz-Asi
------

Aa gerçekten yazmış mıyım o kadar mesaj? :A
Vmym farkı :A :A

Şşşşttt post kasma yok :A
Her ay olacağı için herkesin şansı hep olacak.
Bir kaç aya En Favori Üye başlayacak ve orda kriter yılda 1-10 mesaj yazmak @Yakamoz-Asi
Yok be ben post kasmak için yapamam zaten öyle şeyler. :A İlgimi çekmeyen bir konuya yorum yazmak bana çok zorlama geliyor. :A Ancak şöyle bir şey var. Benim yazdıklarımın %90 'ı VMYM konusunda. Program bitince galiba 100 mesaj bile yazmamış olurum, acilen yeni bir format başlasın ZeyTV' de lütfen. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yok be ben post kasmak için yapamam zaten öyle şeyler. :A İlgimi çekmeyen bir konuya yorum yazmak bana çok zorlama geliyor. :A Ancak şöyle bir şey var. Benim yazdıklarımın %90 'ı VMYM konusunda. Program bitince galiba 100 mesaj bile yazmamış olurum, acilen yeni bir format başlasın ZeyTV' de lütfen. :A
Limit 100 yaparız belki :A
Diss Savaşları gelecek ve onun bir kaç parçası var :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
1 senelik aradan sonra yeniden başlayacağımızı belirtmiş olayım. Bazı değişikler ile bilgilendirmemi yeni konuda yaparım.
Eskiden olduğu gibi @Sherlock ‘un Aylık enleri açması sonrası o ayın adayları ve kriterler belirlemiş olur.

Geçen sene yöneticileri katmıyordum, etkinliğide kazananlardan biri olduğum ve yönetici olduğum için o kuralı konuşmaya gerek kalmamıştı. Ama şimdi 12.Adam’ın daha taze seçilip üstüne burada olmaması isabet olacak :A Ben nasıl ki bu sene En Favori üyeye katılmadım, o da buna katılmasın :A @12.Adam

Geçen sene yöneticileri katmıyordum, etkinliğide kazananlardan biri olduğum ve yönetici olduğum için o kuralı konuşmaya gerek kalmamıştı. Ama şimdi 12.Adam’ın daha taze seçilip üstüne burada olmaması isabet olacak :A Ben nasıl ki bu sene En Favori üyeye katılmadım, o da buna katılmasın :A @12.Adam
Bunu başta neden demedin? Kıvrandirip duruyorsun.Tmm katılmam. :A Sıkıntı yok

Son düzenleme:

Acı be @12.Adam kardeşime yapma garibime :D

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
1 senelik aradan sonra yeniden başlayacağımızı belirtmiş olayım. Bazı değişikler ile bilgilendirmemi yeni konuda yaparım.
Eskiden olduğu gibi @Sherlock ‘un Aylık enleri açması sonrası o ayın adayları ve kriterler belirlemiş olur.
O zaman benim olmam gerek artık. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi