- Reaksiyon puanı
- 115,790
- Puanı
- 1,060
Forum üyelerinin oyları ne gösterirse o. İnşallahO zaman benim olmam gerek artık.
Forum üyelerinin oyları ne gösterirse o. İnşallahO zaman benim olmam gerek artık.
Onlar başarımı kıskanıyor. 😉 O zaman zor. Neyse önemli olan istikrar ve adalet.Forum üyelerinin oyları ne gösterirse o. İnşallah
Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacakOoooo 2 kere üstüste kazanabildiğim nadide etkinlik geri gelmiş 😁😁😁🤭🤭
@EmreOzansoy @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
üst üste 2 kere kazanıp, forum arşivine girmişimdir herhalde @Dosi, Arı Mayacım 😃🤭
Aynen onun adına gerçekten sevindim ❤️ Çenesi düşmeye başladı artık 🤭🤭 @ZeynoYeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak
Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak
Ooooo 2 kere üstüste kazanabildiğim nadide etkinlik geri gelmiş 😁😁😁🤭🤭
@EmreOzansoy @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam
üst üste 2 kere kazanıp, forum arşivine girmişimdir herhalde @Dosi, Arı Mayacım 😃🤭
Bakalım artık İsveç Yasalarından girdiyse olaya yandık demektirAbi @Dosi düzenleme yapıyorsa bittik @The_Erinch
Bunu başta neden demedin? Kıvrandirip duruyorsun.Tmm katılmamam. Sıkıntı yok
Abi @Dosi düzenleme yapıyorsa bittik @The_Erinch
Dün bir kaç gün foruma girmediğimde dolayı dağ gibi bildirim birikmişti, üstüne yönetici sonuçları ve biriken diğer işler biriktiği için bir çok bildirimi kaçırdığımı farkettim şimdi tek tek cevap vereyim.Bakalım artık İsveç Yasalarından girdiyse olaya yandık demektir
Sen çeneni çalıştır, ben gerekirse diğerlerine çelme attırıp seni arada eklerim anketeAllah razı olsun @Dosi cim muhtemelen ilk ve son girişim olacaktır
Obaaaaaa gizliii bir ittifak var 🤭🤭🤭Sen çeneni çalıştır, ben gerekirse diğerlerine çelme attırıp seni arada eklerim ankete
Sen çeneni çalıştır, ben gerekirse diğerlerine çelme attırıp seni arada eklerim ankete
Sen bana iftira attıktan sonra öyle olunca gözüne gireceğiz belli
Dün bir kaç gün foruma girmediğimde dolayı dağ gibi bildirim birikmişti, üstüne yönetici sonuçları ve biriken diğer işler biriktiği için bir çok bildirimi kaçırdığımı farkettim şimdi tek tek cevap vereyim.
Aşk olsun @Yakamoz-Asi , çalışkanlığım ile aldığım oranlarımı neye bağlamışsın, hem orası anonim oylama, kimin ne puan verdiğini bilemem
Gelelim düzenleme olaylarına, sizede iyilik yaramıyor ha, aday eksiltip yeniler şans bulsun diye çabalıyorum. @12.Adam ’ı en az 3 ay yani 3 kere uzak tutarak ayrıca varsa fikirleriniz dinleyeyim, ben her zaman gelen taleplere göre şekillendiren biriyim. Makul olan talepler tabiki ve etkinliğin ana kuralları değişmeden
Sen bana iftira attıktan sonra öyle olunca gözüne gireceğiz belli
AbooooooSen bana iftira attıktan sonra öyle olunca gözüne gireceğiz belli
@Dosi @Yakamoz-Asi yi parçalar ben oyumu ondan yana kullanıyorum olmadı furur ayırırız @The_ErinchAboooooo
İsviçre, İsveçe kuru iftira atmış..😅😅😅
Gızzz Zeynooooo çekirdek getir.. Türkiyeden izleyek 🤣🤭🤣🤭🤣🤭🤣🤭 @Zeyno
Yok, ben başka türlü ceza vermeyi severimŞuan tırnaklarını çıkarmış benim bir ara yalnız kalmamı bekliyordur. Akşama Yakamoz sote var
@The_Erinch @Dosi