Ayın Favori Üyesi Yeniden Her Ay Sizlerle Olacak !

Ooooo 2 kere üstüste kazanabildiğim nadide etkinlik geri gelmiş 😁😁😁🤭🤭

@EmreOzansoy @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi @12.Adam

üst üste 2 kere kazanıp, forum arşivine girmişimdir herhalde @Dosi, Arı Mayacım 😃🤭
Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak :A

Yeni düzenlemeler getiriyorum. @Zeyno yanılmıyorsam geçen sefer hiç adaylarda olamıyordu mesaj sayısı az olduğu için. Onun için ufak bir hamle yaptım. En azından yılın ilk anketinde olacak :A
Aynen onun adına gerçekten sevindim ❤️ Çenesi düşmeye başladı artık 🤭🤭 @Zeyno

Yeni düzenlemeler hayırlı olsun canım. 👌

• Harika
Reactions: The_Erinch
Bunu başta neden demedin? Kıvrandirip duruyorsun.Tmm katılmamam. :A Sıkıntı yok

Not ettim. Bir gün ansızın senin oklavayı alıp ummadığın anda olmamışı geri iade edeceğim. :Z @12.Adam :A
------

Sen yönetici anketinde o oranları nasıl aldı sanıyordun :A :A @Dosi

Abi @Dosi düzenleme yapıyorsa bittik :A @The_Erinch

Bakalım artık İsveç Yasalarından girdiyse olaya yandık demektir :A :A :A
Dün bir kaç gün foruma girmediğimde dolayı dağ gibi bildirim birikmişti, üstüne yönetici sonuçları ve biriken diğer işler biriktiği için bir çok bildirimi kaçırdığımı farkettim:A şimdi tek tek cevap vereyim.
Aşk olsun @Yakamoz-Asi , çalışkanlığım ile aldığım oranlarımı neye bağlamışsın, hem orası anonim oylama, kimin ne puan verdiğini bilemem :A
Gelelim düzenleme olaylarına, sizede iyilik yaramıyor ha, aday eksiltip yeniler şans bulsun diye çabalıyorum. @12.Adam ’ı en az 3 ay yani 3 kere uzak tutarak :A ayrıca varsa fikirleriniz dinleyeyim, ben her zaman gelen taleplere göre şekillendiren biriyim. Makul olan talepler tabiki ve etkinliğin ana kuralları değişmeden :A

Sen çeneni çalıştır, ben gerekirse diğerlerine çelme attırıp seni arada eklerim ankete :A
Obaaaaaa gizliii bir ittifak var 🤭🤭🤭

İtilaf devletleri hucummmmm 🤣🤣🤣🤣 @12.Adam @Yakamoz-Asi

Şaka bir yana Arı Mayacım... Ne kadar çok yeni yada aktifliğini arttıran üyeler olursa daha teşvik edici olacaktır.

@12.Adam Bir 6 ay beklesin 🤭🤭🤭🤭🤭

Dün bir kaç gün foruma girmediğimde dolayı dağ gibi bildirim birikmişti, üstüne yönetici sonuçları ve biriken diğer işler biriktiği için bir çok bildirimi kaçırdığımı farkettim:A şimdi tek tek cevap vereyim.
Aşk olsun @Yakamoz-Asi , çalışkanlığım ile aldığım oranlarımı neye bağlamışsın, hem orası anonim oylama, kimin ne puan verdiğini bilemem :A
Gelelim düzenleme olaylarına, sizede iyilik yaramıyor ha, aday eksiltip yeniler şans bulsun diye çabalıyorum. @12.Adam ’ı en az 3 ay yani 3 kere uzak tutarak :A ayrıca varsa fikirleriniz dinleyeyim, ben her zaman gelen taleplere göre şekillendiren biriyim. Makul olan talepler tabiki ve etkinliğin ana kuralları değişmeden :A

Aşk meşk karıştırma şimdi, millet her hafta evinde haşlama yaparken aklında 1 forum üyesi olduğunu biliyor ondan :A
------

Sen bana iftira attıktan sonra :A öyle olunca gözüne gireceğiz belli :A

Abooovvv ihale bana kaldı :A @The_Erinch :D

Aboooooo
İsviçre, İsveçe kuru iftira atmış..😅😅😅

Gızzz Zeynooooo çekirdek getir.. Türkiyeden izleyek 🤣🤭🤣🤭🤣🤭🤣🤭 @Zeyno
@Dosi @Yakamoz-Asi yi parçalar ben oyumu ondan yana kullanıyorum olmadı furur ayırırız @The_Erinch :J :A

Mood Gun GIF by Show TV