Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tahminleri 2 hafta önce falan yapmıştım ve hiç değiştirmedim... :A Yani bir dahi gibi geleceği görmüşüm resmen... :A FUTURE ENES modunu devreye sokmak istemem ama eğer aşağı doğru iniş başlarsa öyle bir şeyler yaparım belki... :A
Zehirli ok geldi ve kazanmazsın :Z @Maskeli Fedai sana çelmeyi takar :A
Adam tahmin yapmamış, bir zahmet artık. :A
1 puanı var ama :A
@DarkLegenD 'i avantaj ile gelmişsin :A

Olup olmayacağını hiç bir zaman akışını engelleyemediğimiz ve karşısında hep çaresiz kaldığımız 'ZAMAN' kardeşim gösterecek... :A

Hiç sorma canım yoldaşım ama biz bu oyunlara gelir miyiz, tabi ki gelmeyiz... :A
Yoldaşlar arasında rekabet olmaz, kim zirvedeyse diğerleri de en az onun kadar sevinir.. :A Bu dörtlü çok güçlü.. :bhr: @Sherlock @MasacRE
------

Aşk olsun @Dosi öyle bir insan mı... 😱 :A @12.Adam
Dosi hanım etkinlik konusunda bambaşka bir insana dönüşüyor.. @Dosi

Dosi hanıma bakın hele yoldaşımla benim arama nifak tohumu ekmeye çalışıyor.. :A

Olup olmayacağını hiç bir zaman akışını engelleyemediğimiz ve karşısında hep çaresiz kaldığımız 'ZAMAN' kardeşim gösterecek... :A

Hiç sorma canım yoldaşım ama biz bu oyunlara gelir miyiz, tabi ki gelmeyiz... :A
Haydaaaa, benim tek derdim MEnes'in kazanmaması. Şuan zirvede kim varsa onu yazdım sadece :A @Tolstoyevski

Silinmeme ihtimalim yok denecek kadar az. :A Bundan sonra desteklerim yoldaşlarımla, bol bol zeytin aldım motive olabilmeleri için… :A @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE
Bilemem. Kaldı 2 hafta :A Bizim evde zeytin bitmiş, dün almayı unuttuk. Hatırlattın :A çekirdeksiz olanını alacağız :A
------

Ben zirveyi tekrar ele geçirirsem desteğin benden yöne yana o halde maksat @MEnes i yok etmekse ittifak kurabiliriz. :A :Z
Genelde bir kaç hafta zirvede olanlara bi gıcık kapıp destek olamıyorum ama nedense @Maskeli Fedai ayrı, onu destekliyorum :A tabi 30 hafta hep zirve olursa belki iş değişir :A

Tüm şer ittifaklarına karşı tek başıma ayakta kalabilecek kapasitem olduğunu belirtmek isterim... :A Hodr i Meydan diyorum dostlarım... :A :A
Karşında Mikasa ve E.F.J varken Levi olarak şansın nedir ki... :A

Hiç zahmet etmeyin Dosi hanım, @MEnes ve @MasacRE bir ülkeye yetecek kadar zeytine sahipler. :A Göndersinler biraz. :A @Maskeli Fedai
@MEnes ve @MasacRE zeytin fabrikası bile açtılar :A Bu işte iyi para vaaarrrrr :A
------

Bilemem. Kaldı 2 hafta :A Bizim evde zeytin bitmiş, dün almayı unuttuk. Hatırlattın :A çekirdeksiz olanını alacağız :A
------

Genelde bir kaç hafta zirvede olanlara bi gıcık kapıp destek olamıyorum ama nedense @Maskeli Fedai ayrı, onu destekliyorum :A tabi 30 hafta hep zirve olursa belki iş değişir :A
Dosi hanım da arkamdaysa tamamdır, şampiyonluk geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...