Adam tahmin yapmamış, bir zahmet artık.@BARON男爵 'dan iyisin
Adam tahmin yapmamış, bir zahmet artık.@BARON男爵 'dan iyisin
Heyt be bu ikili çok güçlü..Ooo temiz bir başlangıç yapmışım... Heyt beee.. @Maskeli Fedai canım yoldaşımla arka arkaya sıralanmışız...
Sezonun sonuna kadar devam böyle edeceğiz canım yoldaşım...Heyt be bu ikili çok güçlü..
Yoldaşımla kupa mı kaldırmak.. Var bi hayalimizSezonun sonuna kadar devam böyle edeceğiz canım yoldaşım...
Zehirli ok geldi ve kazanmazsın @Maskeli Fedai sana çelmeyi takarBu tahminleri 2 hafta önce falan yapmıştım ve hiç değiştirmedim... Yani bir dahi gibi geleceği görmüşüm resmen... FUTURE ENES modunu devreye sokmak istemem ama eğer aşağı doğru iniş başlarsa öyle bir şeyler yaparım belki...
1 puanı var amaAdam tahmin yapmamış, bir zahmet artık.
Zehirli ok falan bilmem yok ede ede ilerleyeceğim... (Dedi ve 3 hafta sonra 10. sıraya düştü... )Zehirli ok geldi ve kazanmazsın @Maskeli Fedai sana çelmeyi takar
1 puanı var ama
@DarkLegenD 'i avantaj ile gelmişsin
Oh ne güzel, parantez reiste geldi oldu bu işZehirli ok falan bilmem yok ede ede ilerleyeceğim... (Dedi ve 3 hafta sonra 10. sıraya düştü... )
Zehirli ok geldi ve kazanmazsın @Maskeli Fedai sana çelmeyi takar
1 puanı var ama
@DarkLegenD 'i avantaj ile gelmişsin
Dosi hanıma bakın hele yoldaşımla benim arama nifak tohumu ekmeye çalışıyor..Zehirli ok falan bilmem yok ede ede ilerleyeceğim... (Dedi ve 3 hafta sonra 10. sıraya düştü... )
Olup olmayacağını hiç bir zaman akışını engelleyemediğimiz ve karşısında hep çaresiz kaldığımız 'ZAMAN' kardeşim gösterecek...Oh ne güzel, parantez reiste geldi oldu bu iş
Hiç sorma canım yoldaşım ama biz bu oyunlara gelir miyiz, tabi ki gelmeyiz...Dosi hanıma bakın hele yoldaşımla benim arama nifak tohumu ekmeye çalışıyor..
Yoldaşlar arasında rekabet olmaz, kim zirvedeyse diğerleri de en az onun kadar sevinir.. Bu dörtlü çok güçlü.. @Sherlock @MasacREOlup olmayacağını hiç bir zaman akışını engelleyemediğimiz ve karşısında hep çaresiz kaldığımız 'ZAMAN' kardeşim gösterecek...
Hiç sorma canım yoldaşım ama biz bu oyunlara gelir miyiz, tabi ki gelmeyiz...
Dosi hanım etkinlik konusunda bambaşka bir insana dönüşüyor.. @Dosi
Silinmeme ihtimalim yok denecek kadar az. Bundan sonra desteklerim yoldaşlarımla, bol bol zeytin aldım motive olabilmeleri için… @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE3 hafta üst üste tahmin yapmayan siliyoruz ona göre
Dosi hanıma bakın hele yoldaşımla benim arama nifak tohumu ekmeye çalışıyor..
Haydaaaa, benim tek derdim MEnes'in kazanmaması. Şuan zirvede kim varsa onu yazdım sadece @TolstoyevskiOlup olmayacağını hiç bir zaman akışını engelleyemediğimiz ve karşısında hep çaresiz kaldığımız 'ZAMAN' kardeşim gösterecek...
Hiç sorma canım yoldaşım ama biz bu oyunlara gelir miyiz, tabi ki gelmeyiz...
Ben zirveyi tekrar ele geçirirsem desteğin benden yöne yana o halde maksat @MEnes i yok etmekse ittifak kurabiliriz.Haydaaaa, benim tek derdim MEnes'in kazanmaması. Şuan zirvede kim varsa onu yazdım sadece @Tolstoyevski
Bilemem. Kaldı 2 hafta Bizim evde zeytin bitmiş, dün almayı unuttuk. Hatırlattın çekirdeksiz olanını alacağızSilinmeme ihtimalim yok denecek kadar az. Bundan sonra desteklerim yoldaşlarımla, bol bol zeytin aldım motive olabilmeleri için… @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE
Genelde bir kaç hafta zirvede olanlara bi gıcık kapıp destek olamıyorum ama nedense @Maskeli Fedai ayrı, onu destekliyorum tabi 30 hafta hep zirve olursa belki iş değişirBen zirveyi tekrar ele geçirirsem desteğin benden yöne yana o halde maksat @MEnes i yok etmekse ittifak kurabiliriz.
Haydaaaa, benim tek derdim MEnes'in kazanmaması. Şuan zirvede kim varsa onu yazdım sadece @Tolstoyevski
Tüm şer ittifaklarına karşı tek başıma ayakta kalabilecek kapasitem olduğunu belirtmek isterim... Hodr i Meydan diyorum dostlarım...Ben zirveyi tekrar ele geçirirsem desteğin benden yöne yana o halde maksat @MEnes i yok etmekse ittifak kurabiliriz.
Karşında Mikasa ve E.F.J varken Levi olarak şansın nedir ki...Tüm şer ittifaklarına karşı tek başıma ayakta kalabilecek kapasitem olduğunu belirtmek isterim... Hodr i Meydan diyorum dostlarım...
Hiç zahmet etmeyin Dosi hanım, @MEnes ve @MasacRE bir ülkeye yetecek kadar zeytine sahipler. Göndersinler biraz. @Maskeli FedaiBilemem. Kaldı 2 hafta Bizim evde zeytin bitmiş, dün almayı unuttuk. Hatırlattın çekirdeksiz olanını alacağız
O mesele . Belleş madem, fena olmaz göndersinler (ama bunun bir iftira olduğunu biliyorum )Hiç zahmet etmeyin Dosi hanım, @MEnes ve @MasacRE bir ülkeye yetecek kadar zeytine sahipler. Göndersinler biraz. @Maskeli Fedai
@MEnes ve @MasacRE zeytin fabrikası bile açtılar Bu işte iyi para vaaarrrrrHiç zahmet etmeyin Dosi hanım, @MEnes ve @MasacRE bir ülkeye yetecek kadar zeytine sahipler. Göndersinler biraz. @Maskeli Fedai
Dosi hanım da arkamdaysa tamamdır, şampiyonluk geliyor..Bilemem. Kaldı 2 hafta Bizim evde zeytin bitmiş, dün almayı unuttuk. Hatırlattın çekirdeksiz olanını alacağız
------
Genelde bir kaç hafta zirvede olanlara bi gıcık kapıp destek olamıyorum ama nedense @Maskeli Fedai ayrı, onu destekliyorum tabi 30 hafta hep zirve olursa belki iş değişir