Neyse o zamana kadar aklıma kuvvet diyelim o zamanDur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarız![]()
Neyse o zamana kadar aklıma kuvvet diyelim o zamanDur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarız![]()
İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:
Ekli dosyayı görüntüle 107556
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca
Yine sonuncu olmuşum...İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
Benim de ezeli rakibim MEnes
Yok sayılmaz
@Zeyno ve @Angelica da çok iyi gitmiş bizler 4-5 puanda kalırken 😱 Bir de @DarkLegenD e laf ediyordum başıma geldi benim deBenim de ezeli rakibim MEnesiyi başladı ama ben de çok fark açtırtmadım
![]()
Euro 2020'yi de bulması şaşırtmıştıSaf gibi milyon tane tahmin unutmuşum
Bu hasanca forumu düzenli stalklıyor galiba, anında bulmuş yine![]()
Gelip belirtmeye üşeniyordum, evet olmayacağımEuro 2020'yi de bulması şaşırtmıştı
------
@XanTier yarışmada olmayacaksan belirt boşuna seni etiket etmeyelim![]()
Canım yoldaşlarım nasıl da ele geçirmişler ve kurulmuşlar zirve koltuğuna.İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
3 hafta üst üste tahmin yapmayan siliyoruz ona göreCanım yoldaşlarım nasıl da ele geçirmişler ve kurulmuşlar zirve koltuğuna.![]()
Kütükler olarak örgütümüzün büyük çoğunluğu zirveyi ele geçirdiği için ben de kendimi küme düşme potasında değilmiş diye varsayıyorum… @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE
@Tolstoyevski @XanTier 'i listeden aşağı atabiliriz yani silinme durumuGelip belirtmeye üşeniyordum, evet olmayacağım![]()
Silmeyeyim mi yani yoksa silmek manasında silme mi?3 hafta üst üste tahmin yapmayan siliyoruz ona göre
@Tolstoyevski @XanTier 'i listeden aşağı atabiliriz yani silme![]()
Atmak demek yani silinmeSilmeyeyim mi yani yoksa silmek manasında silme mi?![]()
“Silme” deyince haliyle ilk olarak emir kipi manasında “onu silme şimdilik” anlaşıldı ama neyseki birbirimizin dilinden anlıyoruz bir zahmetAtmak demek yani silinmesil git
![]()
Tekrar oku onu“Silme” deyince haliyle ilk olarak emir kipi manasında “onu silme şimdilik” anlaşıldı ama neyseki birbirimizin dilinden anlıyoruz bir zahmet![]()
Ooo temiz bir başlangıç yapmışım... Heyt beee..İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Yakında aşağı doğru inişe geçersinizOoo temiz bir başlangıç yapmışım... Heyt beee..@Maskeli Fedai canım yoldaşımla arka arkaya sıralanmışız...
![]()
Bu tahminleri 2 hafta önce falan yapmıştım ve hiç değiştirmedim...Yakında aşağı doğru inişe geçersiniz![]()