Az önce bana ortalık karıştırma vs birşey dedin. Kızdım. Her an ayağını kaydırabilirim. İhanet etmeyi @MEnes öğretti...Dosi hanım da arkamdaysa tamamdır, şampiyonluk geliyor..
Az önce bana ortalık karıştırma vs birşey dedin. Kızdım. Her an ayağını kaydırabilirim. İhanet etmeyi @MEnes öğretti...Dosi hanım da arkamdaysa tamamdır, şampiyonluk geliyor..
Sen hainlik yapamazsınnnnAz önce bana ortalık karıştırma vs birşey dedin. Kızdım. Her an ayağını kaydırabilirim. İhanet etmeyi @MEnes öğretti...
Ummadığın taş baş yararSen hainlik yapamazsınnnn
Benim için karşımda kim olduğu önemsiz, 'İnsanlığın en güçlü askeri'yim sonuçta...Karşında Mikasa ve E.F.J varken Levi olarak şansın nedir ki...
Hadi oradan leş herif, yeter bu iftiraların bıkmadın usanmadın da bir türlü...Hiç zahmet etmeyin Dosi hanım, @MEnes ve @MasacRE bir ülkeye yetecek kadar zeytine sahipler. Göndersinler biraz. @Maskeli Fedai
Bu saçma ve anlamsız içi boş goygoya devam ettikçe benim gözümde Sabarizm'den uzaklaşacaksınız... Maalesef bunu acı bir gerçek olarak açıklıyorum burada ilk defa... Ünlü düşünür Sabares der ki;
İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:
Ekli dosyayı görüntüle 107556
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca
Tahminleri şimdi rastgele yaptım ama hep zorlu tahminler, 5 puandan fazlasını alamam gibi o da 4 büyükler kazanırsa ancak2. Hafta için tahminleri unutmayın:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@slhttnmtl sözde geçen hafta toplu yapacaktıTahminleri şimdi rastgele yaptım ama hep zorlu tahminler, 5 puandan fazlasını alamam gibi o da 4 büyükler kazanırsa ancak
Galiba şuradan değiştirebiliyorsun@slhttnmtl sözde geçen hafta toplu yapacaktı
Bu arada Samsung tarayıcıda otomatik kayıtlıyım. Buradan bakamıyorum. Direk orda şifre değişimi varmıydı? buraya alayım kendimi yani opera
Gidip Samsung tarayıcıdan tıklayayım. Buradan olmuyorGaliba şuradan değiştirebiliyorsun
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Unutkanlık zor iş :,)@slhttnmtl sözde geçen hafta toplu yapacaktı
Bu arada Samsung tarayıcıda otomatik kayıtlıyım. Buradan bakamıyorum. Direk orda şifre değişimi varmıydı? buraya alayım kendimi yani opera