Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saçma ve anlamsız içi boş goygoya devam ettikçe benim gözümde Sabarizm'den uzaklaşacaksınız... Maalesef bunu acı bir gerçek olarak açıklıyorum burada ilk defa... Ünlü düşünür Sabares der ki;

-Boş bir sanattır, ancak bu sanatın en güzel icra ediliş şekli kaliteli olanıdır...

İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:

Ekli dosyayı görüntüle 107556

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca

9 puan iyiymiş valla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tahminleri şimdi rastgele yaptım ama hep zorlu tahminler, 5 puandan fazlasını alamam gibi o da 4 büyükler kazanırsa ancak :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tahminleri şimdi rastgele yaptım ama hep zorlu tahminler, 5 puandan fazlasını alamam gibi o da 4 büyükler kazanırsa ancak :A
@slhttnmtl sözde geçen hafta toplu yapacaktı :A

Bu arada Samsung tarayıcıda otomatik kayıtlıyım. Buradan bakamıyorum. Direk orda şifre değişimi varmıydı? :A buraya alayım kendimi yani opera

Galiba şuradan değiştirebiliyorsun :A

Gidip Samsung tarayıcıdan tıklayayım. Buradan olmuyor :A
------

İşlem tamam :Z artık Samsung tarayıcıdan girmeme gerek kalmadı :Z
Kısa yolada aldım. Bu konuyuda kolay bulmak gerekir :A
IMG_20210819_160519.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...