Neyse o zamana kadar aklıma kuvvet diyelim o zamanDur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarız
Neyse o zamana kadar aklıma kuvvet diyelim o zamanDur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarız
İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:
Ekli dosyayı görüntüle 107556
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca
Yine sonuncu olmuşum...İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Son maçlarda tahmin yapmayan @BARON男爵 tahmin yapanlar arasında en düşük puanı aldı. 1 puan.
@A. Poyraz Bilgin @Ege Bartu @Sherlock ve @XanTier tahminde bulunmadılar. İşte ilk haftanın tablosu:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
Benim de ezeli rakibim MEnes iyi başladı ama ben de çok fark açtırtmadım
Yok sayılmaz
@Zeyno ve @Angelica da çok iyi gitmiş bizler 4-5 puanda kalırken 😱 Bir de @DarkLegenD e laf ediyordum başıma geldi benim deBenim de ezeli rakibim MEnes iyi başladı ama ben de çok fark açtırtmadım
Euro 2020'yi de bulması şaşırtmıştıSaf gibi milyon tane tahmin unutmuşum
Bu hasanca forumu düzenli stalklıyor galiba, anında bulmuş yine
Gelip belirtmeye üşeniyordum, evet olmayacağımEuro 2020'yi de bulması şaşırtmıştı
------
@XanTier yarışmada olmayacaksan belirt boşuna seni etiket etmeyelim
Canım yoldaşlarım nasıl da ele geçirmişler ve kurulmuşlar zirve koltuğuna. Kütükler olarak örgütümüzün büyük çoğunluğu zirveyi ele geçirdiği için ben de kendimi küme düşme potasında değilmiş diye varsayıyorum… @Maskeli Fedai @MEnes @MasacREİlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
3 hafta üst üste tahmin yapmayan siliyoruz ona göreCanım yoldaşlarım nasıl da ele geçirmişler ve kurulmuşlar zirve koltuğuna. Kütükler olarak örgütümüzün büyük çoğunluğu zirveyi ele geçirdiği için ben de kendimi küme düşme potasında değilmiş diye varsayıyorum… @Maskeli Fedai @MEnes @MasacRE
@Tolstoyevski @XanTier 'i listeden aşağı atabiliriz yani silinme durumu silebilirsinGelip belirtmeye üşeniyordum, evet olmayacağım
Silmeyeyim mi yani yoksa silmek manasında silme mi?3 hafta üst üste tahmin yapmayan siliyoruz ona göre
@Tolstoyevski @XanTier 'i listeden aşağı atabiliriz yani silme
Atmak demek yani silinme sil gitSilmeyeyim mi yani yoksa silmek manasında silme mi?
“Silme” deyince haliyle ilk olarak emir kipi manasında “onu silme şimdilik” anlaşıldı ama neyseki birbirimizin dilinden anlıyoruz bir zahmetAtmak demek yani silinme sil git
Tekrar oku onu“Silme” deyince haliyle ilk olarak emir kipi manasında “onu silme şimdilik” anlaşıldı ama neyseki birbirimizin dilinden anlıyoruz bir zahmet
Ooo temiz bir başlangıç yapmışım... Heyt beee.. @Maskeli Fedai canım yoldaşımla arka arkaya sıralanmışız...İlk hafta tamamlandı. En son Euro 2020 kazananı @Maskeli Fedai Süper Lig 2021-2022 sezonunun ilk haftasında haftayı 12 puan ile zirvede kapattı. @MEnes 11 puan ile 2. , @Angelica @Gerekli24 ve hasanca 9 puan ile 3. sırada yer aldı. Bu arada bir başka dikkat çeken detay, @bazinga ve hasanca'nın bu sezonda ilk haftadan rekabet etmesi oldu.
Yakında aşağı doğru inişe geçersinizOoo temiz bir başlangıç yapmışım... Heyt beee.. @Maskeli Fedai canım yoldaşımla arka arkaya sıralanmışız...
@BARON男爵 'dan iyisinBurada da sonunculuğa oynamışım. Kazandığım savaş yok.
Bu tahminleri 2 hafta önce falan yapmıştım ve hiç değiştirmedim... Yani bir dahi gibi geleceği görmüşüm resmen... FUTURE ENES modunu devreye sokmak istemem ama eğer aşağı doğru iniş başlarsa öyle bir şeyler yaparım belki...Yakında aşağı doğru inişe geçersiniz