Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kız bu adam İsveç veliaht prensiymiş niye @serhatt la tanıştırmadın bunu @Dosi belki kraliyet ailesine girer rahat ederdi zilli :A @Angelica @The_Erinch
IMG_20210816_082819.jpg

Hayat şartları zor 😣😖😫😭
Kadın ölürse bütün miras adama kalır :A
------

Evli olması sorun değil benim açımdan, ayırırım. :A
Yuva yıkanın yuvası olmaz :a

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and MEnes
Bu yeni çocuğun filmlerini hiç sevmiyordum ama tobeyli seriden ahtapot ve goblin olacakmıs eski kötü adamların hatrına izlenir :Z Andrew ve en önemlisi Tobey de olacak diyorlar fotoları falan dönüyor tobeyi ölmeden tekrar görebilsek :bhr::bhr::bhr:

Fragmanımızı izleyin :Z:Z:Z @xemrexxx @mrt-06 @kerem @S.G.A.T. @Araf @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Cervantes @XanTier @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @Doğan @eskici @serhatt @kerem @12.Adam @The_Erinch
İzledim ben. Sana da atacaktım hatta. Kendin bulup coşmuşsun bile kuduruk :A

fotoları olanada aynı kanaldan bakabilirsin sen fotoşokmu anlarsın ama öyleyse bile foto paylaşanları silip yok ediyorlarmıs buraya atmada :F :F :F
Forum çok tehlike atlattı zaten, bir de buradan başı belaya girmesin :A Diğer Spider'lar olacak deniyor ya. Zaten bu filmin konusu da buna müsait. Paralel evrenlere geçiş yapılacak. Doktor Octopus falan da geldiğine göre Tobey de gelebilir, neden olmasın :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Forum çok tehlike atlattı zaten, bir de buradan başı belaya girmesin :A Diğer Spider'lar olacak deniyor ya. Zaten bu filmin konusu da buna müsait. Paralel evrenlere geçiş yapılacak. Doktor Octopus falan da geldiğine göre Tobey de gelebilir, neden olmasın :A
@Yiğitt İN bulusu 1 hafta falan kapatmıstı forumu büyük ihtimalle benim dedikelrimden dolayı :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@Yiğitt İN bulusu 1 hafta falan kapatmıstı forumu büyük ihtimalle benim dedikelrimden dolayı :F :F :F
Benim üniversiteden arkadaşım bir sakız falı verdi Avrupa’da aşık olduğunda dikkat et çıktı
Bu kadar büyüğünü beklemiyordum Dünyaya felaket geldi @Çiğdem

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Amanımm tövbeler olsun bu nee:F :F

Gacı çok pörsük :F :F ama Almanyalı gözü kapatınca gider :A :A

@Dosi iyi bir aileye gelin gitmemi çekemez de ondan. :A

Prens Carl Philip'i diyorsun galiba ama kendisi 6 senedir evli :A

Hayat şartları zor 😣😖😫😭
Kadın ölürse bütün miras adama kalır :A
------

Yuva yıkanın yuvası olmaz :a

Destere çoktan bulmuştur böyle birini :A

Bu arada akıllara yine Ozark malum bölüm geldi... @MEnes @Sherlock

Bu yeni çocuğun filmlerini hiç sevmiyordum ama tobeyli seriden ahtapot ve goblin olacakmıs eski kötü adamların hatrına izlenir :Z Andrew ve en önemlisi Tobey de olacak diyorlar fotoları falan dönüyor tobeyi ölmeden tekrar görebilsek :bhr::bhr::bhr:

Fragmanımızı izleyin :Z:Z:Z @xemrexxx @mrt-06 @kerem @S.G.A.T. @Araf @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Cervantes @XanTier @MEnes @bazinga @Tolstoyevski @Doğan @eskici @serhatt @kerem @12.Adam @The_Erinch
Bu transferi serhatın üstüne atmalı 😂😂
E9zLtpJXEAAV5KY.jpeg