Boşver onu bana bisex,hetero,gay fark etmez erkek olsun yeter @Çiğdem @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl
------
@DarkLegenD AlperSeksüelNe saçmalıyorsun be? Ne düşmanı?
Senin de ne olduğun belli değil, bir öylesin bir böyle.
Boşver onu bana bisex,hetero,gay fark etmez erkek olsun yeter @Çiğdem @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl
@DarkLegenD AlperSeksüelNe saçmalıyorsun be? Ne düşmanı?
Senin de ne olduğun belli değil, bir öylesin bir böyle.
Nefes alsa yeter mi?Boşver onu bana bisex,hetero,gay fark etmez erkek olsun yeter @Çiğdem @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl
Hayır nefes alan erkek olması yeterNefes alsa yeter mi?
Heteronun karısı rahat vermez hiç bulaşmaBoşver onu bana bisex,hetero,gay fark etmez erkek olsun yeter @Çiğdem @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl
------
@DarkLegenD AlperSeksüel
Arkadaşıma verdiğim bir söz vardı düğününe bir kız arkadaşımla gitmek sevgili anlamında ama pandemi sözü bomba gibi patlattı @slhttnmtlHeteronun karısı rahat vermez hiç bulaşma
E düğünü yapacakları zaman gitmeyecek misinArkadaşıma verdiğim bir söz vardı düğününe bir kız arkadaşımla gitmek sevgili anlamında ama pandemi sözü bomba gibi patlattı @slhttnmtl
Gideceğim ama kız arkadaş konusunda yani sevgili getirme sözümde duramamış olacağımE düğünü yapacakları zaman gitmeyecek misin
NedenGideceğim ama kız arkadaş konusunda yani sevgili getirme sözümde duramamış olacağım
Lisedeyken yakın arkadaşıma öyle söz verdim onun düğününe sevgilimle geleceğim dedim planı pandemi bozdu
Evet zaten bunda sıkıntı yok ama özellikle biriyle evliyse karşı cinsten arkadaşlar ile aşırı samimi olmak iyi değil.Kızla erkek normal de arkadaş olur ben güvenirim bir kız arkadasım sevgilim olsa ben neden İrlanda’dan sevgili bulmaya çalıştım Çünkü benim arkdaslarımın tamamı kız @Gerekli24
Benim tanıdığım evli bir arkadaşım var o öyle karışılmaktan hoşlanmıyordu falla halettim işiEvet zaten bunda sıkıntı yok ama özellikle biriyle evliyse karşı cinsten arkadaşlar ile aşırı samimi olmak iyi değil.
Hayır sevgili rolü yapabilecek arkadaşın mı yokLisedeyken yakın arkadaşıma öyle söz verdim onun düğününe sevgilimle geleceğim dedim planı pandemi bozdu
Bu Pandemi en çok bana vurdu tam sevgili yapıyordum pandemi çıktıHm, kötü olmuş
Desene seni herkesten fena vurduBu Pandemi en çok bana vurdu tam sevgili yapıyordum pandemi çıktı
Hemde İrlandada ne işim var Çin’in yeni yılında kızla beraber neden kutluyorsun @slhttnmtlDesene seni herkesten fena vurdu
Aaa korona olmadın dimi ondan sonraHemde İrlandada ne işim var Çin’in yeni yılında kızla beraber neden kutluyorsun @slhttnmtl