Ben seni banlatmazsam belllllllllllllllllkikerem kovmazsa ben kovarım.![]()
Ben seni banlatmazsam belllllllllllllllllkikerem kovmazsa ben kovarım.![]()
Ben banlanmam, banlattırım.Ben seni banlatmazsam belllllllllllllllllki![]()
Ha ha ha, görürükBen banlanmam, banlattırım.![]()
Ha ha ha, görürükAdın üye mavisine dönsün üstüne de bir güzel çizik atılsın da gör sen
![]()
slhttnmtl olsun da gör senslhttnmtlgüzel günler yakındır.![]()
İşte sen tam olarak Hasibe gibisin
Ne zaman Dünya Yalan Söylüyor albümünden şarkı koysan şarkının o albümden olduğunu da atlamıyorsun hiç tanıtımında![]()
Çoğu kişi tarafından Türk rock tarihinin en iyi albümü olarak görülüyor çünkü ve cidden çok başarılı olmuş bir albüm. Ben de grubumu tanıtıyorum ve reklamını yapıyorum bir nevi.
Bu arada 7 albümleri var aslında ama şu ana kadar sadece bu albümden şarkılar kullandım, kalanlar single.![]()
Yok birer şarkı var, diğerlerinden. Kullanabilirim hepsini inşallah.![]()
Yoldaşımın gözünden de birşey kaçmıyor.Sadece Mor ve Ötesi değil başka hiçbir grup o albümün üzerine çıkamadı zaten.
------
Bana Bir Derdim Var'ı kullan diye öneri veriyordu.@eskici
Asıl senin gözünden hiçbir şey kaçmıyor yoldaşım. Bütün yazılanlara hakimsinYoldaşımın gözünden de birşey kaçmıyor.Radar mübarek
Öyleyim evelallah ama yalnızca ilgimi çeken konulara yorum bırakıyorum, @The_Erinch abim pek över sağolsun. Kendini de yabana atma seni etiketlediğim hemen herşeyi ifade veya yorumda bulunuyorsun.Göbeklitepe @Sherlock a nal toplatırsın.Asıl senin gözünden hiçbir şey kaçmıyor yoldaşım. Bütün yazılanlara hakimsin![]()
Çok zekisin ama tutmadı işte, biraz araştırma yap da öyle gel.@kerem @Emre Ozansoy itirazım var bir konuda @bazinga nın seçtiği şarkı MFÖ şarkısı değil. Kullanılmaması gerekirdi. O zaman Özkan Uğur ile gelseydi haksızlık bence![]()
Yani hala öyle çok aşırı güçlü şarkılar yok. Ama birkaç tane iyi şarkı haftayı kurtarıyor işte.Aslında bu hafta düşük kalmıs milelt bayıla bayıla bişielr diyorda benim müzik zevkim baska sanırım çünkü her hafta 1 tık geriye gidiyor gibi geliyor bana![]()
![]()
@The_Erinch @denizz19
Bekliyorum yolla hadi oylarını.İlk turu dinledim de bana inat anlaşıp da mı hepiniz oynak şarkılar seçtinizBiz de bilsek Aşk Kaç Beden Giyer falan derdik
Bir de güzel seçmişsiniz, nasıl oy vercem şimdi ben
![]()
Martılar'ı balon bulan bir tek ben değilmişim, çok şükür.Pandemi dönemi herkesin slow ve rap ezgili şarkı çıkarmasından yararlandığı balon bir şarkıdan başka bir şey değil Martılar yorma kendini.![]()
![]()
Bu haftaki şarkıları sana beğendirebildik inşallah.Tamam fazla zorlamam![]()
Daha beklersin, gece falan yollarım glb.Çok zekisin ama tutmadı işte, biraz araştırma yap da öyle gel.
------
Yani hala öyle çok aşırı güçlü şarkılar yok. Ama birkaç tane iyi şarkı haftayı kurtarıyor işte.
------
Bekliyorum yolla hadi oylarını.
------
Martılar'ı balon bulan bir tek ben değilmişim, çok şükür.![]()
Hepsini dinlemişsin işte, neyi bekleyeceğim?Daha beklersin, gece falan yollarım glb.![]()
Sırlayıp yanına puanlarını koyacaksın mecburen. Bu hafta çok güçlü şarkılar yok, asıl bomba ikili elemelerde patlayacak.Aman sen oynak gelsen en olacak @slhttnmtl Senin kaderin belli...Neden düşünüyorsun bu kadar tepede kimin olması gerektiği belli değil mi @Çiğdem![]()
![]()
Çok zorlama torunumu @eskici Dededen yadigar fazla zarar vermeden@dreamy
@Çiğdem @kerem @xBUGRAx ve @batuhankaralar Gözlerini karartmış valla... Biri Edisin bildiğim iki şarkısından biri.. Diğeride Bir İzel Bir Candan konsepti... Napacaz bilmem![]()
Liste yaparken 1 2 kere daha dinleyip ona göre yapıyorumHepsini dinlemişsin işte, neyi bekleyeceğim?
------
Sırlayıp yanına puanlarını koyacaksın mecburen. Bu hafta çok güçlü şarkılar yok, asıl bomba ikili elemelerde patlayacak.![]()
Zor olcakMusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta oylaması başlamıştır!
Jüri başkanları ve sunucular 4-14 aralığında puanlama hakkına sahiptir. Puanlamada en çok etkiyi gösteren jüri üyelerimizin de puanlarını da Pazartesi 20:00'a kadar bekliyor olacağız.
- Şarkı Listesi -
- Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
- Model - Ağlamam Zaman Aldı
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- maNga - Yine Yeni Yeniden
- Teoman - Uykusuz Her Gece
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek
- Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
- Pinhani - Aşk Bir Mevsim
- Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
- Hadise - Küçük Bir Yol (01:42 - 03:08)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Martılar mı rap 😱 Anacım yarışmada kaç Edis düşmanı gördüm de böylesini görmedimPandemi dönemi herkesin slow ve rap ezgili şarkı çıkarmasından yararlandığı balon bir şarkıdan başka bir şey değil Martılar yorma kendini.![]()
![]()
Aynen bendeBu hafta seçilen parçaların hepsi birbirinden güzeldi, puanlama konusunda epey zorlandım doğrusu herkese şimdiden başarılar diliyorum 😉
Anlatmak istediğini anlayamadın sanırım.Martılar mı rap 😱 Anacım yarışmada kaç Edis düşmanı gördüm de böylesini görmedim![]()