Beni de dinlemiyorlarÖzel jüri olarak şarkı seçtirttir onlara, bilmiyorlar günah.
Beni de dinlemiyorlarÖzel jüri olarak şarkı seçtirttir onlara, bilmiyorlar günah.
Kime tavsiye verdin?Beni de dinlemiyorlar
Genelde şarkılarını beğenmediklerimeKime tabsiye verdin?
Ne zaman Dünya Yalan Söylüyor albümünden şarkı koysan şarkının o albümden olduğunu da atlamıyorsun hiç tanıtımındaBu hafta mor ve ötesi'nin 2004'e damgasını vuran ve Türk rock müziğine yön veren rekortmen albümü "Dünya Yalan Söylüyor"un en sevilen şarkılarından biri olan "Sevda Çiçeği" ile karşınızdayım. Keyifli dinlemeler...
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Çoğu kişi tarafından Türk rock tarihinin en iyi albümü olarak görülüyor çünkü ve cidden çok başarılı olmuş bir albüm. Ben de grubumu tanıtıyorum ve reklamını yapıyorum bir nevi.Ne zaman Dünya Yalan Söylüyor albümünden şarkı koysan şarkının o albümden olduğunu da atlamıyorsun hiç tanıtımında
Dünya Yalan Söylüyor farklıdır tabii. Normaldir en çok ondan şarkı kullanman Diğer albümlerinden MS'de kullanacağın şarkı sayısı ikiyi geçmez herhaldeÇoğu kişi tarafından Türk rock tarihinin en iyi albümü olarak görülüyor çünkü ve cidden çok başarılı olmuş bir albüm. Ben de grubumu tanıtıyorum ve reklamını yapıyorum bir nevi.
Bu arada 7 albümleri var aslında ama şu ana kadar sadece bu albümden şarkılar kullandım, kalanlar single.
En sevdiğim 2 şarkısından birisi. Çok iddialısın bu hafta.6.haftadan herkese selamlar sevgiler. Bu hafta sözü ve müziği Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan, zamanında Bülent Ersoy'un da sesinden dinlediğimiz ve Merve Özbey'in kendi yorumunu katarak muhteşem bir çalışma ortaya çıkardığı "Hani Bizim Sevdamız" ile geliyoruz. Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
0.18 - 1.48
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Diğeri hangisi merak ettim.En sevdiğim 2 şarkısından birisi. Çok iddialısın bu hafta.
Ne zaman Dünya Yalan Söylüyor albümünden şarkı koysan şarkının o albümden olduğunu da atlamıyorsun hiç tanıtımında
O albümün üstüne çıkamadılar çünkü normaldir.Çoğu kişi tarafından Türk rock tarihinin en iyi albümü olarak görülüyor çünkü ve cidden çok başarılı olmuş bir albüm. Ben de grubumu tanıtıyorum ve reklamını yapıyorum bir nevi.
Bu arada 7 albümleri var aslında ama şu ana kadar sadece bu albümden şarkılar kullandım, kalanlar single.
Yok birer şarkı var, diğerlerinden. Kullanabilirim hepsini inşallah.Dünya Yalan Söylüyor farklıdır tabii. Normaldir en çok ondan şarkı kullanman Diğer albümlerinden MS'de kullanacağın şarkı sayısı ikiyi geçmez herhalde
Yaramızda Kalsın.Diğeri hangisi merak ettim.
Ona biraz daha sabredeceksin o zamanYaramızda Kalsın.
Yarışmacılarıma iftira atma şimdi, ben görmedim öyle bir şey.Genelde şarkılarını beğenmediklerime
Sadece Mor ve Ötesi değil başka hiçbir grup o albümün üzerine çıkamadı zaten.
Bana Bir Derdim Var'ı kullan diye öneri veriyordu. @eskiciYarışmacılarıma iftira atma şimdi, ben görmedim öyle bir şey.
@Araf gibi ilk haftadan şarkıyı harcayıp erkenden elenmeni istiyor demek ki. @eskiciSadece Mor ve Ötesi değil başka hiçbir grup o albümün üzerine çıkamadı zaten.
------
Bana Bir Derdim Var'ı kullan diye öneri veriyordu. @eskici
Cover değil mi bu?6.haftadan herkese selamlar sevgiler. Bu hafta sözü ve müziği Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan, zamanında Bülent Ersoy'un da sesinden dinlediğimiz ve Merve Özbey'in kendi yorumunu katarak muhteşem bir çalışma ortaya çıkardığı "Hani Bizim Sevdamız" ile geliyoruz. Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
0.18 - 1.48
@Çiğdem de her 1 verdiğinde aynısını söyleyip duruyor. Düşmanlarım çok.@Araf gibi ilk haftadan şarkıyı harcayıp erkenden elenmeni istiyor demek ki. @eskici
Ne cüretle kalkışmış Halamın yorumu üstüne.6.haftadan herkese selamlar sevgiler. Bu hafta sözü ve müziği Ahmet Selçuk İlkan'a ait olan, zamanında Bülent Ersoy'un da sesinden dinlediğimiz ve Merve Özbey'in kendi yorumunu katarak muhteşem bir çalışma ortaya çıkardığı "Hani Bizim Sevdamız" ile geliyoruz. Güzel puanlarınızı bekliyoruz.
0.18 - 1.48
Hem Dünya Yalan Söylüyor'un seviyesi çok yüksek hem de genelde ilk albümler daha başarılı olur zaten. O yüzden onu geçememeleri normaldirYok birer şarkı var, diğerlerinden. Kullanabilirim hepsini inşallah.