Benim bir sözüm var Bodrum’dan sevgili bulmam gerekiyor şimdide ortalık yanıyor ve şu arkadaşlarımın olmadığı aşıyı nasıl çözeceğim bodrum Aşı olmayana kız vermez ve bu büyük boşanma olayları yaşanır @eskiciNe oldu yine reyiz
Sen aşı olmadın mı reyizBenim bir sözüm var Bodrum’dan sevgili bulmam gerekiyor şimdide ortalık yanıyor ve şu arkadaşlarımın olmadığı aşıyı nasıl çözeceğim bodrum Aşı olmayana kız vermez ve bu büyük boşanma olayları yaşanır @eskici
Bunun yolu yol değil.Bu hafta Küçük Bir Yol'dayız! Bu yolda Hadise ile birlikte yürümek isteyenleri bekliyorum.
recap - 1.48 - 3.08
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Eh işte..Bu hafta Küçük Bir Yol'dayız! Bu yolda Hadise ile birlikte yürümek isteyenleri bekliyorum.
recap - 1.48 - 3.08
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Seninkinin yaptıklarını buraya bi dökersem bana attığın iftirayı unutursunBunun yolu yol değil.
Sen gibiEh işte..
Hah bir terbiyesiz de bu işte
Güzel recap seçmişsin, aferin.Tam recap'im hazırdı o zaman şarkıyı dinleyeyim de akşama daha uzun bir recap'le geliyim.
Eh işte Hadise olunca her recap güzelGüzel recap seçmişsin, aferin.
Tuhaf bir şekilde ağzıma takıldı. Cringe oluyorum.Aaa umarım yine bol çekişmeli güzel bir hafta olur
Bu haftaya şarkımız sadece Serdar ın kendi içerisinde hit değil 2006 yılınında hit bir şarkısıyla geliyoruz Mesafe Albümünün çıkış parçası olup o yıla damga vuran şarkılardan olmuştu başarılar herkese
0:00-1:20
Teşekkür ederim. 14 kişi kaldı sanırsam. Ha gayret finale adım adım ilerliyoruz.Herkese başarılar dilerim.🤗 Kolay gelsin @kerem 😊
Almanya Aşı kartı getiriyormuş @keremTuhaf bir şekilde ağzıma takıldı. Cringe oluyorum.
Teşekkür ederim. Şarkı süresi bir güne indirildiği için elinizi çabuk tutun derim.Yeni haftada herkese başarılar diliyorum
Aşı kartı derken?Almanya Aşı kartı getiriyormuş @kerem
Aşı olma şartı geliyormuş Almanya’ya 1000 Euro ödeyebilirsinTeşekkür ederim. Şarkı süresi bir güne indirildiği için elinizi çabuk tutun derim.
------
Aşı kartı derken?
Gruplar olarak ilk 5 haftayı atlattınız. Şimdi birbirinizi yiyebilirsiniz. @dreamy @phoebebuffay @bazinga @AhmedBu hafta Pinhani'nin geçtiğimiz sene pandeminin etkisiyle büyük çoğunluğunu evden kaydettiği ve yayınladığı 'Küçük Bir Evde' albümüne damga vuran şarkılarından 'Aşk Bir Mevsim' ile geliyoruz. Herkese başarılar.
Recap: 0.45 - 2.17
Aşı zorunlu olursa Almanya ayaklanır. Zaten Angela Merkel aşının asla zorunlu olmayacağını söylemişti.Aşı olma şartı geliyormuş Almanya’ya 1000 Euro ödeyebilirsin
Ben yarışmacı değilim, bana niye söylüyorsunTeşekkür ederim. Şarkı süresi bir güne indirildiği için elinizi çabuk tutun derim.
------
Aşı kartı derken?
Özel jüri olarak şarkı seçtirttir onlara, bilmiyorlar günah.Ben yarışmacı değilim, bana niye söylüyorsun