eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta

Seninkinin yaptıklarını buraya bi dökersem bana attığın iftirayı unutursun :A

Sen gibi :bhr:
4980692B-5CD1-412B-AC6D-7A8BC4223961.jpeg

Aaa umarım yine bol çekişmeli güzel bir hafta olur :bhr::bhr::bhr:

Bu haftaya şarkımız sadece Serdar ın kendi içerisinde hit değil 2006 yılınında hit bir şarkısıyla geliyoruz Mesafe Albümünün çıkış parçası olup o yıla damga vuran şarkılardan olmuştu başarılar herkese :Z:Z:Z

0:00-1:20

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Tuhaf bir şekilde ağzıma takıldı. Cringe oluyorum. :A
------

Herkese başarılar dilerim.🤗 Kolay gelsin @kerem 😊
Teşekkür ederim. 14 kişi kaldı sanırsam. Ha gayret finale adım adım ilerliyoruz. :A

Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and STAR
Herkese başarılar diliyorum, yeni haftamız hayırlı olsun ❣️ @kerem cim şimdiden kolaylık diliyorum 👍😇
------

Altın bezleniyordu olm 🤭🤭🤭🤭 @Çiğdem @dreamy Not: Yaşlı Sincap bu şarkıları ortaya attıkça saçımı jöle ile diktiğim günlerim geliyor 😁😁😁
Yeni haftada herkese başarılar diliyorum :A
Teşekkür ederim. Şarkı süresi bir güne indirildiği için elinizi çabuk tutun derim. :A
------

Almanya Aşı kartı getiriyormuş @kerem
Aşı kartı derken? :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Gruplar olarak ilk 5 haftayı atlattınız. Şimdi birbirinizi yiyebilirsiniz. :A @dreamy @phoebebuffay @bazinga @Ahmed
------

Aşı olma şartı geliyormuş Almanya’ya 1000 Euro ödeyebilirsin
Aşı zorunlu olursa Almanya ayaklanır. Zaten Angela Merkel aşının asla zorunlu olmayacağını söylemişti. :D