eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim bir sözüm var Bodrum’dan sevgili bulmam gerekiyor şimdide ortalık yanıyor ve şu arkadaşlarımın olmadığı aşıyı nasıl çözeceğim bodrum Aşı olmayana kız vermez ve bu büyük boşanma olayları yaşanır @eskici
Sen aşı olmadın mı reyiz :A

Herkese başarılar, Edis'in birinci olacağı şarkıyı akşam paylaşacağım :F

Seninkinin yaptıklarını buraya bi dökersem bana attığın iftirayı unutursun :A

Sen gibi :bhr:
4980692B-5CD1-412B-AC6D-7A8BC4223961.jpeg

Aaa umarım yine bol çekişmeli güzel bir hafta olur :bhr::bhr::bhr:

Bu haftaya şarkımız sadece Serdar ın kendi içerisinde hit değil 2006 yılınında hit bir şarkısıyla geliyoruz Mesafe Albümünün çıkış parçası olup o yıla damga vuran şarkılardan olmuştu başarılar herkese :Z:Z:Z

0:00-1:20

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Tuhaf bir şekilde ağzıma takıldı. Cringe oluyorum. :A
------

Herkese başarılar dilerim.🤗 Kolay gelsin @kerem 😊
Teşekkür ederim. 14 kişi kaldı sanırsam. Ha gayret finale adım adım ilerliyoruz. :A

Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and STAR
Herkese başarılar diliyorum, yeni haftamız hayırlı olsun ❣️ @kerem cim şimdiden kolaylık diliyorum 👍😇
------

Altın bezleniyordu olm 🤭🤭🤭🤭 @Çiğdem @dreamy Not: Yaşlı Sincap bu şarkıları ortaya attıkça saçımı jöle ile diktiğim günlerim geliyor 😁😁😁
Yeni haftada herkese başarılar diliyorum :A
Teşekkür ederim. Şarkı süresi bir güne indirildiği için elinizi çabuk tutun derim. :A
------

Almanya Aşı kartı getiriyormuş @kerem
Aşı kartı derken? :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Gruplar olarak ilk 5 haftayı atlattınız. Şimdi birbirinizi yiyebilirsiniz. :A @dreamy @phoebebuffay @bazinga @Ahmed
------

Aşı olma şartı geliyormuş Almanya’ya 1000 Euro ödeyebilirsin
Aşı zorunlu olursa Almanya ayaklanır. Zaten Angela Merkel aşının asla zorunlu olmayacağını söylemişti. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato