Emre Ozansoy
Moderatör
Konu açıp köşeye çekilmiyorum pek, ama sessizleşiyorum. O da pek güzel olmuyor dediğin gibi.Biz senin bu halini seviyoruz. Öyle sadece konu açığp köşeye çekilmek olmuyor, yakışmıyor da.
Konu açıp köşeye çekilmiyorum pek, ama sessizleşiyorum. O da pek güzel olmuyor dediğin gibi.Biz senin bu halini seviyoruz. Öyle sadece konu açığp köşeye çekilmek olmuyor, yakışmıyor da.
İlk 2 haftanın ölü toprağını attım gibi. İki haftadır iyi sıralamadayım ama hedefim daha yüksek. Onun için de 1-2 hafta içinde çok iyi şarkılar gelecek.Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah.
Neyse artık canlı performansla gelmezsin herhalde. Güzel şarkılarla gelip puanların yükselir diye düşünüyorum, Merve sevmediğim bir isim değil çünkü.@phoebebuffay Allahın cezası
Bu şarkıyla elenmeni hala kaldıramıyorum. İntikamını alacam.@Özgür beyciğim sorma gün geçmez yüreğim acı amansız ,
Yalnızlık yüzüme vurur geçer zamansız
Hüznün bile yorgun , aaahhh ah
Ucuz yırttın, göbek at @batuhankaralar ile.Kurtulduk
Artık klipli şarkılar zamanı başlıyoruz puan toplamaya
@mesmeso orijinalini kullanmalıydın
Hande kurtardı Serdar'ı. Tek başına söylese bu kadar iyi puanlar alamazdı. @ÇiğdemÇok iyi yarıştın, çok iyi puanlar aldın. Tebrik ederim. Darısı diğer haftaların başına.
O kimdi?Ben ilk başta yazdığım ismi bekliyordum. Bu cidden büyük şok oldu.
Eurovision da neden sonda açıklanıyor?Tam tersi oluyordu aslında hep jüri oyları başta açıklanıyor.
Seni de Sultan-ı Yegah kurtadı. Orjinali bir başkasına sahip olan şarkı.Hande kurtardı Serdar'ı. Tek başına söylese bu kadar iyi puanlar alamazdı. @Çiğdem
Görürsün cano merak etme5. haftada kim var?
Söylesen ölürsün.Görürsün cano merak etme
Yine sıyrıldın hadi iyisin.Görürsün cano merak etme
@slhttnmtl gördüğün gibi @kerem'i değil, beni dinlemeye devam edersen pişman olmazsın.Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah.
Biliyorum sana güvenim tam.Hazır yeri gelmişken ( aslında konun yeri değil ama )seni bir daha bu kadar hazırlıksız yakalayamabilirim. Saatlerimiz 08.20 yi gösterdiğinde ekran başında mıyız?Bu şarkıyla elenmeni hala kaldıramıyorum. İntikamını alacam.
Her zamanki halim.Yine sıyrıldın hadi iyisin.
Biriz ve güçlüyüz.@slhttnmtl gördüğün gibi @kerem'i değil, beni dinlemeye devam edersen pişman olmazsın.
Geçen hafta da aynı şeyi dedin iyi ki vermişim @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay şuna musallat olun hemen@EmreCan vermesen de olurmuş.