Emre Ozansoy
Moderatör
Konu açıp köşeye çekilmiyorum pek, ama sessizleşiyorum.Biz senin bu halini seviyoruz. Öyle sadece konu açığp köşeye çekilmek olmuyor, yakışmıyor da.![]()
Konu açıp köşeye çekilmiyorum pek, ama sessizleşiyorum.Biz senin bu halini seviyoruz. Öyle sadece konu açığp köşeye çekilmek olmuyor, yakışmıyor da.![]()
İlk 2 haftanın ölü toprağını attım gibi.Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah.![]()
Neyse artık canlı performansla gelmezsin herhalde. Güzel şarkılarla gelip puanların yükselir diye düşünüyorum, Merve sevmediğim bir isim değil çünkü.@phoebebuffay Allahın cezası![]()
Bu şarkıyla elenmeni hala kaldıramıyorum.@Özgür beyciğim sorma gün geçmez yüreğim acı amansız ,
Yalnızlık yüzüme vurur geçer zamansız
Hüznün bile yorgun , aaahhh ah![]()
Ucuz yırttın, göbek at @batuhankaralar ile.Kurtulduk
Artık klipli şarkılar zamanı başlıyoruz puan toplamaya
@mesmeso orijinalini kullanmalıydın![]()
Hande kurtardı Serdar'ı. Tek başına söylese bu kadar iyi puanlar alamazdı.Çok iyi yarıştın, çok iyi puanlar aldın. Tebrik ederim. Darısı diğer haftaların başına.![]()
O kimdi?Ben ilk başta yazdığım ismi bekliyordum. Bu cidden büyük şok oldu.![]()
Eurovision da neden sonda açıklanıyor?Tam tersi oluyordu aslında hep jüri oyları başta açıklanıyor.![]()
Seni de Sultan-ı Yegah kurtadı. Orjinali bir başkasına sahip olan şarkı.Hande kurtardı Serdar'ı. Tek başına söylese bu kadar iyi puanlar alamazdı.@Çiğdem
Görürsün cano merak etme5. haftada kim var?![]()
Söylesen ölürsün.Görürsün cano merak etme![]()
Yine sıyrıldın hadi iyisin.Görürsün cano merak etme![]()
@slhttnmtl gördüğün gibi @kerem'i değil, beni dinlemeye devam edersen pişman olmazsın.Tebrik ederim, beklediğimden çok daha iyi puanlar aldınız. @slhttnmtl da şaşırttı. İyi bir stratejiyle darısı diğer haftaların da başına inşallah.![]()
Biliyorum sana güvenim tam.Hazır yeri gelmişken ( aslında konun yeri değil ama )seni bir daha bu kadar hazırlıksız yakalayamabilirim. Saatlerimiz 08.20 yi gösterdiğinde ekran başında mıyız?Bu şarkıyla elenmeni hala kaldıramıyorum.İntikamını alacam.
![]()
Her zamanki halim.Yine sıyrıldın hadi iyisin.![]()
Biriz ve güçlüyüz.
Geçen hafta da aynı şeyi dedin iyi ki vermişim @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay şuna musallat olun hemen@EmreCan vermesen de olurmuş.![]()