Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadarErkenden oyları yollasaydınız erken başlardık. Hepsi sen, @EmreCan @eskici @XanTier @xBUGRAx @Gerekli24 gibi kaknemler yüzünden.![]()
Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadarErkenden oyları yollasaydınız erken başlardık. Hepsi sen, @EmreCan @eskici @XanTier @xBUGRAx @Gerekli24 gibi kaknemler yüzünden.![]()
Güzel oylar veremiyorsun pek.Geçen hafta da aynı şeyi dedin iyi ki vermişim @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay şuna musallat olun hemen![]()
Mor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı.Seni de Sultan-ı Yegah kurtadı. Orjinali bir başkasına sahip olan şarkı.![]()
Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver.Geçen hafta da aynı şeyi dedin iyi ki vermişim @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay şuna musallat olun hemen![]()
Hem o, hem Edis ucuz yırttı.Merve Özbey.![]()
Yuh artık, deve.Mor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı.
------
Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver.![]()
zevkler ve renkler tartışılmaz @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay hadii musallat olun şuna sizlere verdiğim puanı çekemediGüzel oylar veremiyorsun pek.![]()
Oylaması güzeldizevkler ve renkler tartışılmaz @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay hadii musallat olun şuna sizlere verdiğim puanı çekemedi![]()
Etiketlediğin üç kişiye bende güzel puanlar verdim.zevkler ve renkler tartışılmaz @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay hadii musallat olun şuna sizlere verdiğim puanı çekemedi![]()
Spotify'da Nur Yoldaş versiyonu 8 milyon dinlenirken MvÖ versiyonu 16.5 milyon dinlenmiş. Diğer cover şarkıları da orijinal versiyonlarını böyle katlamış. Öyle çok cover yapan bir grup değil ama yaptıklarında da işinin hakkını veriyorlar.Yuh artık, deve.![]()
Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim.Biliyorum sana güvenim tam.Hazır yeri gelmişken ( aslında konun yeri değil ama )seni bir daha bu kadar hazırlıksız yakalayamabilirim. Saatlerimiz 08.20 yi gösterdiğinde ekran başında mıyız?![]()
Yorumunda beğenmedim diyordun, şimdi seçimin güzeldi diyorsun. Bir karar ver artık ne diyeceğine.@The_Erinch, @Silinmiş Üye, @xBUGRAx ve @phoebebuffay çok tebrikler.Hepinizin seçimleri de güzeldi.
![]()
Pek beğenmedim dedim, güzeldi ama sade güzel.Yorumunda beğenmedim diyordun, şimdi seçimin güzeldi diyorsun. Bir karar ver artık ne diyeceğine.![]()
O kadar kötü oylar veriyorsun ki bence hiç gelmesen daha iyi olur.Haftaya bomba gibi geliyorum![]()
![]()
C'est Dommage...
❤❤Ekli dosyayı görüntüle 106633
Yarışmanın 1.ayını geride bıraktığımız bu haftada da yaşattığınız birincilik mutluluğu için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizin gönlüne sağlık.
Bu hafta koltuğumu paylaştığım ve hızlı ve istikrarlı yükselen @Silinmiş Üye uda gönülden tebrik ediyorum;
Işıklı Yolda muazzam bir şekilde yürüyen @xBUGRAx ve Bu haftanın çok iyi çıkışlarından birini yapan @phoebebuffay tebrikler![]()
![]()
![]()
Yarışan herkesin emeklerine;oy veren herkesin yüreklerine sağlık.
@kerem hızlı ve hatasız sunumun için teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.
@mesmeso Birkaç kere düşüncemi söyledim; gırtlak muazzam ama şarkı çok arabesk ve ağırdı sanırım bunun etkisi oldu. Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir sestir.
Bir Notda @Tolstoyevski ; ilerleyen haftalarda ciddi bir dönüşün olacak elinde çok sağlam bir playlist var.
Kapanışta haftanın kazananı olan (@Silinmiş Üye ile birlikte) şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.
Hepinize iyi geceler; hayırlı haftalarınız olsun.
Sonunda seni de sevindirebildik miHarika puanlar.@eskici
Maalesef beğenmedim bu şarkıyı