eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Seni de Sultan-ı Yegah kurtadı. Orjinali bir başkasına sahip olan şarkı. :A
Mor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı. :A
------

Geçen hafta da aynı şeyi dedin iyi ki vermişim @Çiğdem @bazinga @phoebebuffay şuna musallat olun hemen :A
Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver. :A

Hande kurtardı Serdar'ı. Tek başına söylese bu kadar iyi puanlar alamazdı. :A @Çiğdem
Hande kim ayoll ben indim serdarcımın yanına :A :A :A @kerem

Adam tek yarısıyordu 1 yıldır olmayan biri normaldi aslında ama asıl normal sıralamamız buydu üye yoksa şarkıcı napsın :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Vaay iyi gitmişim. :A

Geçmiş olsun @mesmeso, Ebru Gündeş bana pek uymadığı için diğer şarkılarının yanında da son 2 haftadır şarkıları biraz zayıf kaldı ama forumdan beklemezdim açıkçası.

Bu arada Yeni Türkü, maNga ve MFÖ çok güzel şarkılarla gelmişti, nasıl bu kadar altta olurlar ilginç.

@The_Erinch, @Silinmiş Üye, @xBUGRAx ve @phoebebuffay çok tebrikler. :Z Hepinizin seçimleri de güzeldi. :Z
------

Bu arada yarın tek tek bakıp güzel puanlar verenlere teşekkürlerimi ileticem. :bhr:

Yuh artık, deve. :A
Spotify'da Nur Yoldaş versiyonu 8 milyon dinlenirken MvÖ versiyonu 16.5 milyon dinlenmiş. Diğer cover şarkıları da orijinal versiyonlarını böyle katlamış. Öyle çok cover yapan bir grup değil ama yaptıklarında da işinin hakkını veriyorlar. :A

Biliyorum sana güvenim tam.Hazır yeri gelmişken ( aslında konun yeri değil ama )seni bir daha bu kadar hazırlıksız yakalayamabilirim. Saatlerimiz 08.20 yi gösterdiğinde ekran başında mıyız? :A
Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim. :Z Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim. :A Heyecanla bekliyorum. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
images

C'est Dommage...

Başka şarkı olsaydı keşke canın sağolsun :(

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Ekli dosyayı görüntüle 106633

Yarışmanın 1.ayını geride bıraktığımız bu haftada da yaşattığınız birincilik mutluluğu için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizin gönlüne sağlık.

Bu hafta koltuğumu paylaştığım ve hızlı ve istikrarlı yükselen @Silinmiş Üye uda gönülden tebrik ediyorum;

ıklı Yolda muazzam bir şekilde yürüyen @xBUGRAx ve Bu haftanın çok iyi çıkışlarından birini yapan @phoebebuffay tebrikler :Z :Z :Z :Z

Yarışan herkesin emeklerine;oy veren herkesin yüreklerine sağlık.

@kerem hızlı ve hatasız sunumun için teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.

@mesmeso Birkaç kere düşüncemi söyledim; gırtlak muazzam ama şarkı çok arabesk ve ağırdı sanırım bunun etkisi oldu. Yoksa Ebru Gündeş çok kuvvetli bir sestir.

Bir Notda @Tolstoyevski ; ilerleyen haftalarda ciddi bir dönüşün olacak elinde çok sağlam bir playlist var.

Kapanışta haftanın kazananı olan (@Silinmiş Üye ile birlikte) şarkısı ile sizleri başbaşa bırakıyorum.
Hepinize iyi geceler; hayırlı haftalarınız olsun.

❤❤ :bhr: :love1:

• Harika
Reactions: The_Erinch

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking