Mesajımı yanıtlayı verdin mi?Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim. Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim. Heyecanla bekliyorum.
Mesajımı yanıtlayı verdin mi?Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim. Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim. Heyecanla bekliyorum.
Ben de sana yüksek puan vermek istiyorum artık ama olmuyor bir türlü
5 puan gayet iyi bence@eskici Mor ve Ötesi bu düşük puanları hak etmiyor.
Geçen haftalarda verdiğin 1-2 puanlara kıyasla iyi evet.5 puan gayet iyi bence
Bir derdim var şarkısına iyi puan veririm, onu kullanO kadar kötü oylar veriyorsun ki bence hiç gelmesen daha iyi olur.
Ona daha var maalesef, iyi puan için o kadar süre bekleme.Bir derdim var şarkısına iyi puan veririm, onu kullan
Arkanda ben varım Senin elenmemeni sağlamak için elimden geleni yapacağım.Sana inat elenmeyeceğim o zaman.
@phoebebuffay @Araf a araftayım diyecek.cambazla onu biliyorum sadece
Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyor (dedi ve haftaya yeniden 1 puan verdi )Geçen haftalarda verdiğin 1-2 puanlara kıyasla iyi evet.
Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesefOna daha var maalesef, iyi puan için o kadar süre bekleme.
Pop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir.Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyor (dedi ve haftaya yeniden 1 puan verdi )
Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesef
Bu arada az evvel yazamadım artık tüm hit şarkılar sırada bu hafta da muhteşem bir şarkı gelecekMor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı.
------
Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver.
Oda 1 puan arttırmış önceki hafta 1 puan bu hafta 2 puan oylamış1 puana sevindin mi gerçekten?
Özel olarak sevdiğim bir tür yok, güzel olan her şeyi severimPop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir.
Hangi mesaj.Mesajımı yanıtlayı verdin mi?
Bu parçasını sevmiyorum fazla birde ister istemez sıralamada düşük kaldı ama yarışmacına öbür haftalarda hakkını fazlasıyla yollamıştım hatta ilk hafta da tam puandı.bu arada sende 1 puan arttırmışsın bende teşekkür ederim 3. hafta 1 puan bu hafta 2 puanTarkan puanın için teşekkürler @Turkuazz Bu hafta hemen hemen kalplerimiz karşılıklıymış
Olimpiyat konusundaki .Hangi mesaj.
Heyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.Eurovision da neden sonda açıklanıyor?
Nerdesin Aşkım'ı aradan çıkar bendim. Küçük Bir Yol net daha iyi şarkı çünkü. @slhttnmtl@slhttnmtl gördüğün gibi @kerem'i değil, beni dinlemeye devam edersen pişman olmazsın.
Hmm, juri oyları olmadanHeyecanı diri tutmak için. Eski oylama sistemini ben daha çok beğeniyorum ama.
Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın.Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadar
Emeklerime sağlık dediğin için teşekkürler.Vaay iyi gitmişim.
Geçmiş olsun @mesmeso, Ebru Gündeş bana pek uymadığı için diğer şarkılarının yanında da son 2 haftadır şarkıları biraz zayıf kaldı ama forumdan beklemezdim açıkçası.
Bu arada Yeni Türkü, maNga ve MFÖ çok güzel şarkılarla gelmişti, nasıl bu kadar altta olurlar ilginç.
@The_Erinch, @Silinmiş Üye, @xBUGRAx ve @phoebebuffay çok tebrikler. Hepinizin seçimleri de güzeldi.
------
Bu arada yarın tek tek bakıp güzel puanlar verenlere teşekkürlerimi ileticem.