eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 4. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılar Nasıldı?

• İyi

• Orta

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ya ben dün o bildirimi çok geç gördüm ama dün erken uyanıp izledim, yarın da izleyeceğim. :Z Zaten son zamanlarda erken kalkıyorum bari maç için biraz daha erken kalkayım dedim. :A Heyecanla bekliyorum. :Z
Mesajımı yanıtlayı verdin mi? :A

• İlginç
Reactions: Özgür
@eskici yeter artık...

angry the lord of the rings GIF
Ben de sana yüksek puan vermek istiyorum artık ama olmuyor bir türlü :A
------

@eskici Mor ve Ötesi bu düşük puanları hak etmiyor. :A
5 puan gayet iyi bence :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Gelişme var işte yavaş yavaş yükseliyor :A (dedi ve haftaya yeniden 1 puan verdi :A )

Açık konuşmak gerekirse şarkıların kötü değil aslında ama sıralama yapınca hep altta kalıyor maalesef :A
Pop daha çok seviyorsun sanırım, ondandır. Neyse en azından düşük versen de kötü bulmuyormuşsun bu da bir şeydir. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Mor ve Ötesi'nin cover şarkıları orijinalinin önüne geçiyor hep. Sultan-ı Yegah'ı da büyük bir kitle Mor ve Ötesi ile tanıdı. :A
------

Biz yeterince övüyoruz zaten puanlarını, başkalarını boş ver. :A
Bu arada az evvel yazamadım artık tüm hit şarkılar sırada bu hafta da muhteşem bir şarkı gelecek :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Tarkan puanın için teşekkürler @Turkuazz :Z Bu hafta hemen hemen kalplerimiz karşılıklıymış :bhr:
Bu parçasını sevmiyorum fazla birde ister istemez sıralamada düşük kaldı ama yarışmacına öbür haftalarda hakkını fazlasıyla yollamıştım hatta ilk hafta da tam puandı.bu arada sende 1 puan arttırmışsın bende teşekkür ederim 3. hafta 1 puan bu hafta 2 puan :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@mesmeso bu arada geçmiş olsun. Yarışmaya çok iyi ve iddialı başlamıştın, bu yüzden beklenmedik ve erken bir veda oldu. :(

İki haftadır kendi açımdan sürpriz isimler eleniyor.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Herkese mesajları için teşekkür ederim. Bu yarışmada sanırım 4. sezonum ve her sezon aynı şeyi görmekten bıktım. :) Lütfen şu şarkıları dinleyerek oy verin. Arkadaşlarınıza değil. :)

Bundan sonra bende diğer jüriler gibi oy vereceğim. Şarkılarınızı bir kağıda yazıp masamın üstüne atarım. Masada kalanlar yüksek alır kalamayanlar düşük alır. :)

Hepinize iyi geceler. Sonuçta bu bir eğlence. Artık eskisi kadar kafama takmıyorum. Sadece adaletsizliğe gelemiyorum o kadar. :)

• Üzücü
Reactions: kerem
Bugüne kadar bir kere geç yolladım sadece, olur o kadar :A
Özel jürisin sen, hem sonuçlarda olmalısın. Hemde oylarını ilk gönderenlerden biri olmalısın. :A
------

Vaay iyi gitmişim. :A

Geçmiş olsun @mesmeso, Ebru Gündeş bana pek uymadığı için diğer şarkılarının yanında da son 2 haftadır şarkıları biraz zayıf kaldı ama forumdan beklemezdim açıkçası.

Bu arada Yeni Türkü, maNga ve MFÖ çok güzel şarkılarla gelmişti, nasıl bu kadar altta olurlar ilginç.

@The_Erinch, @Silinmiş Üye, @xBUGRAx ve @phoebebuffay çok tebrikler. :Z Hepinizin seçimleri de güzeldi. :Z
------

Bu arada yarın tek tek bakıp güzel puanlar verenlere teşekkürlerimi ileticem. :bhr:
Emeklerime sağlık dediğin için teşekkürler. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici and 12.Adam